ASUS Геймпад ROG Raikiri Pro for Xbox, USB-A/BT/WL чорний

код товару: 90GC00W0-BGP000
Попереднє
Наступне
Технічні характеристики ASUS Геймпад ROG Raikiri Pro for Xbox, USB-A/BT/WL чорний:
Основні параметри
Повний список параметрів
Тип пристрою геймпад
Сумісність з платформами ПК
Xbox Series S
Xbox Series X
Xbox One
Підключення комбіноване /(Bluetooth, радіоканал, USB)
Зворотній зв'язок вібрація
Основні
Тип пристрою геймпад
Сумісність з платформами ПК
Xbox Series S
Xbox Series X
Xbox One
Підключення комбіноване /(Bluetooth, радіоканал, USB)
Зворотній зв'язок вібрація
Роз'єми/Інтерфейс USB Type-C
3.5 мм
Додатково
Особливості OLED - екран /(1.3-дюймовий, 128x40)
Комплектація кабель
геймпад
гарантійний талон
бездротовий ключ USB
короткий посібник
Фізичні характеристики
Довжина кабеля 3 м (змінний USB Type-C - USB Type-A)
Колір чорний
Вага 330 г (включаючи кабель)
Розмір (ВхШхГ) 64x103x155 мм
Гарантія
Гарантія 12 місяців
Параметри упаковки
Ширина 200 мм
Висота 90 мм
Довжина 160 мм
Вага 0.85 кг
Об'єм 0.0029 м3
Контролер ROG Raikiri Pro вкладає всі потрібні геймерам команди та варіанти налаштування просто в їхні руки. За допомогою вбудованого OLED-дисплея геймери зможуть переглядати індикатори стану системи, перемикати профілі та персоналізувати вигляд самого контролера. Чотири нижні кнопки можна запрограмувати на внутрішньоігрові команди, як-от комбінації клавіш чи параметри чутливості джойстика. Підтримка трьох режимів підключення дозволяє підключати контролер через інтерфейс Bluetooth, 2,4 ГГц або порт USB-C, що робить Raikiri Pro ідеальним контролером для гри на ПК, ноутбуках і консолях Xbox нового покоління.
6799 грн*
є в наявності
* Рекомендована роздрібна ціна
Де купити: ASUS Геймпад ROG Raikiri Pro for Xbox, USB-A/BT/WL чорний:
Iphouse.com.ua
ASUS Геймпад ROG Raikiri Pro for Xbox, USB-A/WL/BT, чёрний
Mekka
Геймпад ASUS ROG Raikiri Pro for Xbox, USB-A/WL/BT, чёрний (90GC00W0-BGP000)
Скарби (ckapbu.com)
Игровая поверхность Asus 90GC00W0-BGP000
Особливості:

Вбудований OLED-дисплей

Проявіть креативність і продемонструйте свій стиль, додавши власне зображення, анімацію або текст на вбудований OLED-дисплей за допомогою програмного центру Armory Crate. Використовуйте його, щоб перемикати профілі на льоту або перевіряти поточний профіль контролера, рівень заряду чи стан мікрофона. Дві кнопки над OLED-дисплеєм можна використовувати для перемикання між різними профілями контролера навіть під час гри або зміни інформації, що відображається на OLED-дисплеї.

Три режими підключення

ROG Raikiri Pro – це перший сертифікований Xbox-контролер з трьома режимами підключення, який дозволяє підключатися через бездротові інтерфейси Bluetooth і 2,4 ГГц або порт USB, що робить його ідеальним контролером для гри на ПК та ноутбуках. Крім того, він сумісний із найновішою консоллю Xbox при підключенні через дротове з’єднання USB-C®. Технологія адаптивного перемикання частоти (AFH) мінімізує перешкоди з іншими пристроями, щоб забезпечити Bluetooth-підключення з низькою затримкою для змагальних ігор.

Інтуїтивні кнопки на тильній стороні

Ергономічна форма Raikiri Pro забезпечує ідеальний хват незалежно від розміру руки гравця, тому кнопки на тильній стороні контролера завжди будуть під рукою. Усього доступно чотири кнопки (по дві зліва та справа), на які нанесені поперечні смужки для створення нековзкого текстурованого покриття. Вони забезпечують чудовий тактильний відгук під час кожного натискання. Геймери можуть запрограмувати кнопки як альтернативу гарячих клавіш для виконання складних команд у грі або використовувати їх, щоб налаштовувати чутливість джойстика на льоту.

Регульовані тригери

Лівий і правий тригери забезпечують повний діапазон рухів і підтримують режим блокування для скорочення ходу. «Мертві зони» тригерів можна налаштувати за допомогою Armory Crate відповідно до уподобань користувача.

Гнучке налаштування

За допомогою програмного центру Armory Crate елементи керування можна налаштовувати відповідно до ігрового стилю гравця чи особливостей будь-якої гри. Доступні різноманітні способи налаштування: перепризначення кнопок, налаштування параметрів OLED-дисплея, вибір профілів контролера, налаштування сповіщень про низький заряд у бездротовому режимі тощо. Геймер може також підібрати оптимальну силу вібрації, активувати мертві зони, а також налаштувати криві відгуку джойстика.

Стиль ROG

Напівпрозорі елементи дизайну у стилі кіберпанк та «плаваючий» логотип надають Raikiri Pro особливого зовнішнього вигляду, який відображає дух ROG. Оформлення також включає приховані «пасхалки» для найзатятіших шанувальників ROG.

Меню
Каталог товарів
Каталог товарів