Головна - Побутова техніка, інструменти та товари для дому - Техніка для догляду за будинком і одягом - Пилососи - Rowenta - Робот-пилосос X-Plorer Serie 20, конт пил -0.25л, автон. робота до 150хв, НЕРА, білий

Rowenta Робот-пилосос X-Plorer Serie 20, конт пил -0.25л, автон. робота до 150хв, НЕРА, білий

код товару: RR6827WH
Попереднє
Наступне
Технічні характеристики Rowenta Робот-пилосос X-Plorer Serie 20, конт пил -0.25л, автон. робота до 150хв, НЕРА, білий:
Основні параметри
Повний список параметрів
Тип робот пилосос
Тип прибирання сухе
Споживана потужність 75 Вт
Потужність всмоктування 2 кПа
Тип пилозбірника Контейнер
Обсяг пилозбірника 0.25 л
Живлення акумулятор
Габарити ( ВxШxГ ) 32.5 х 32.5 x 8 см
Вага 3.7 кг
Основні
Тип робот пилосос
Тип прибирання сухе
Споживана потужність 75 Вт
Потужність всмоктування 2 кПа
Автономна робота 150 хв
Площа прибирання за один повний заряд пилесосу 150 м2
Фільтри HEPA
Система фільтрації
Тип пилозбірника Контейнер
Обсяг пилозбірника 0.25 л
Особливості
Додатково управління на пульті ДУ
інфрачервоний датчик перешкод
Фізичні
Вид поверхні килим із високим ворсом
ламінат
лінолеум
паркет
плитка
Рівень шуму 65 дБ
Живлення акумулятор
Тип батареї Li-lon
Час заряду акумулятора 6 годин
Габарити ( ВxШxГ ) 32.5 х 32.5 x 8 см
Колір білий
Вага 3.7 кг
Гарантія
Гарантія 24 місяця
Параметри упаковки
Ширина 420 мм
Висота 130 мм
Довжина 480 мм
Вага 4.60 кг
Об'єм 0.0262 м3
Робот-пилосос Rowenta Explorer Serie 20 - автономний пилосос, що ідеально підходить для прибирання пилу з твердих поверхонь. Насолоджуйтесь легким прибиранням завдяки простому у використанні роботу-пилососу, який забезпечує високу продуктивність всмоктування. Передові технології у поєднанні з дружнім та інтуїтивно зрозумілим інтерфейсом гарантують ідеальні результати очищення
5999 грн*
є в наявності
* Рекомендована роздрібна ціна
Де купити: Rowenta Робот-пилосос X-Plorer Serie 20, конт пил -0.25л, автон. робота до 150хв, НЕРА, білий:
Click.com.ua
Робот-пылесос Rowenta X-Plorer Serie 20 RR6827WH
Comtrading
Робот-пылесос ROWENTA X-Plorer Serie 20, конт пыль -0,25л, автон. работа до 150мин, НЕРА, белый
Itbox
Пылесос Rowenta RR6827WH
Mta.ua
Робот-пилосос Rowenta X-Plorer Serie 20 Black (RR6827WH)
Vencon.ua
Rowenta X-Plorer Serie 20 (RR6827WH)
ROWENTA RR6827WH -  тонкий робот-пилосос для ретельного сухого прибирання
Регулярне прибирання в квартирі - це ключовий аспект забезпечення здорового та комфортного проживання. Прибрана, чиста квартира сприяє не лише естетичному задоволенню, але й позитивно впливає на ваше фізичне та психічне здоров'я. ROWENTA RR6827WH - це розумний прилад, що допоможе в цьому питанні без докладання ваших зусиль.
 
Забезпечує сухе прибирання оселі
Компактний робот-пилосос ROWENTA RR6827WH проводить якісне сухе прибирання на різноманітних підлогових покриттях. Він ретельно очищує тверді та м’які підлоги. Його потужності вистачає для відмінних результатів.
 
Потужна акумуляторна батарея
Літій-іонна батарея, на якій працює ROWENTA RR6827WH, має велику ємність та може прибирати вашу квартиру протягом 150 хвилин. За цей час потужний робот-пилосос встигне об’їхати навіть велику площу, будуючи найоптимальніший маршрут. Щоб акумуляторна батарея зарядилась на повну, прилад має знаходитися на своїй док-станції всього 360 хвилин. Підзарядка відбувається автоматично після закінчення кожного циклу прибирання.
 
Потребує невеликі витрати на електроенергію
ROWENTA RR6827WH дуже економічний у використанні, не потребує великих витрат. Завдяки своєму швидкому та правильному маршруту прилад здатний за короткий час провести дійсно ефективне прибирання.
 
Надійний та багаторазовий пилозбірник
Весь пил та сміття під час очищення збираються в спеціальну ємність об’ємом 250 мл. Її легко чистити без зайвих зусиль. Просто звільність пилозбірник від бруду та промийте його звичайною водою. Він швидко висихає та готовий до наступного використання.
 
Приємний зовнішній вигляд
Робот-пилосос ROWENTA RR6827WH - це практичний та легкий пристрій для зручного використання. Він має компактні розміри та йде в комплекті з док-станцією. Прилад не займає багато місця та зручно розміщується навіть в невеликих кімнатах. Він виготовлений в приємному поєднанні білого та чорного кольорів. Має мінімалістичний дизайн та виглядає як елемент декору.
 
Легкий доступ в недоступні місця
Використання робота-пилососа насамперед полегшує прибирання в важкодоступних місцях. Ручне очищення під ліжком, меблями чи в кутах кімнати вимагає особливих зусиль. Проте з ROWENTA RR6827WH та його двома бічними щітками це відбувається легке, швидко та без додаткових складнощів.
 
Міцна та витривала щітка
За основну частину прибирання в роботі-пилососі ROWENTA RR6827WH відповідає обертова щітка. Вона зроблена з якісних матеріалів, витривала та прослужить вам довгий час. Вона з легкістю очищає підлогу від великих та найдрібніших частинок сміття.
 
Швидке прибирання за 30 хвилин
ROWENTA RR6827WH має режим прибирання, що займає всього 30 хвилин. Це дуже зручний цикл очищення для щоденного використання. Він зменшує витрати на електроенергію маючи при цьому високу продуктивність.
 
Знаходить зворотній шлях звідусіль
Робот-пилосос ROWENTA RR6827WH може автоматично повертатися на базову станцію з будь-якої кімнати в вашій оселі. Він знаходить шлях та після закінчення прибирання одразу вирушає на місце.
 
Чиста оселя без ручного прибирання
Використання розумного ROWENTA RR6827WH полегшує ваше життя та зменшує кількість виконання побутових справ. Такий пристрій буде корисним для тих, хто живе в активному темпі та не завжди знаходить час на регулярне прибирання в своїй квартирі
Меню
Каталог товарів
Каталог товарів