Головна - Побутова техніка, інструменти та товари для дому - Техніка для догляду за будинком і одягом - Пилососи - Rowenta - Пилосос безпровідний X-Force 9.6 Aqua Animal, 250Вт, вологе прибирання, конт пил -0.4л, автон. робота до 45хв, чорно-синій

Rowenta Пилосос безпровідний X-Force 9.6 Aqua Animal, 250Вт, вологе прибирання, конт пил -0.4л, автон. робота до 45хв, чорно-синій

код товару: RH20C7WO
Попереднє
Наступне
Технічні характеристики Rowenta Пилосос безпровідний X-Force 9.6 Aqua Animal, 250Вт, вологе прибирання, конт пил -0.4л, автон. робота до 45хв, чорно-синій:
Основні параметри
Повний список параметрів
Тип акумуляторний
Тип прибирання сухе
вологе
Споживана потужність 250 Вт
Потужність всмоктування 100 Вт
К-сть програм прибирання 3 шт
Тип пилозбірника пластиковий контейнер
Обсяг пилозбірника 0.4 л
Насадки комбінована (підлога/килим)
щілинна
для меблів
Живлення акумулятор
Габарити ( ВxШxГ ) 112 х 24,8 х 23,4 см
Вага 2.5 кг
Основні
Тип акумуляторний
Тип прибирання сухе
вологе
Споживана потужність 250 Вт
Потужність всмоктування 100 Вт
К-сть програм прибирання 3 шт
Автономна робота 45 хв
Регулятор потужності На ручці
Фільтри HEPA
Система фільтрації
Тип пилозбірника пластиковий контейнер
Обсяг пилозбірника 0.4 л
Насадки і адаптери
Насадки комбінована (підлога/килим)
щілинна
для меблів
Насадки для вологого прибирання 2 мікрофібри
Особливості
Функціональні технологія Cyclone
LED підсвітка
технологія Flex
2 режими прибирання (ECO та BOOST)
Експлуатаційні Індикатор зарядки
Індікатор заповнення пилозбірника
Додатково Настінне кріплення
Комплектація інструкція
док-станція для настінного кріплення
пилосос
накладка з мікрофібри 2 шт
насадки (4 шт)
фільтр (3 шт)
Фізичні
Вид поверхні ковролін
ламінат
лінолеум
паркет
плитка
килим
м'яких меблів
Рівень шуму 83 дБ
Живлення акумулятор
Тип батареї Li-lon
Час заряду акумулятора 3 годин
Габарити ( ВxШxГ ) 112 х 24,8 х 23,4 см
Колір чорний з синім
Вага 2.5 кг
Гарантія
Гарантія 24 місяця
Параметри упаковки
Ширина 350 мм
Висота 130 мм
Довжина 780 мм
Вага 5.25 кг
Об'єм 0.0355 м3
Легке, зручне та швидке прибирання - тепер реальність. За допомогою Rowenta X-Force 9.6 Aqua Animal RH20C7WO догляд за будинком буде задоволенням
12999 грн*
немає в наявності
Де купити: Rowenta Пилосос безпровідний X-Force 9.6 Aqua Animal, 250Вт, вологе прибирання, конт пил -0.4л, автон. робота до 45хв, чорно-синій:
Mekka
Пылесос Rowenta беспроводный X-Force 9.6 Aqua Alnimal, 250Вт, влажная уборка, конт пыль -0.4л, автон. раб. до 45мин, черно-синий (RH20C7WO)
Гнучкий і легкий бездротовий пилосос для абсолютно нового досвіду прибирання
Бездротовий пилосос пропонує ідеальний баланс ефективності прибирання та комфорту. Відкрийте для себе потужність всмоктування до 100 повітряних Ват для максимальної ефективності прибирання у надлегкій конструкції — вага лише 1,1 кг в ручному режимі. Довгострокові результати вам гарантовані завдяки ряду функцій, таких як: фільтрація на 99,9%, інтелектуальне прибирання із автоматичним регулюванням потужності всмоктування залежно від типу підлоги, одночасне миття та прибирання пилососом 2-в-1, гнучка трубка Flex для легкого прибирання не нахиляючись, 45-хвилинна автономна робота та набагато більше. Відкрийте для себе прибирання без зусиль — від підлоги до стелі.
 
Безкомпромісна потужність із неперевершеною легкістю від Rowenta
Прибирання без жодних турбот разом. Завдяки постійній потужності всмоктування до 100 повітряних Ват, що забезпечує максимальну ефективність, та надлегкій конструкції — пилосос забезпечує ідеальне поєднання продуктивності та комфорту. Відкрийте для себе унікальний досвід прибирання, доповнений фірмовими технологіями Rowenta: система гнучкої трубки для доступу скрізь, не нахиляючись, технологія Aqua 2-в-1, що дозволяє мити та пилососити одночасно, дисплей Smart Control у реальному часі, автоматичне регулювання потужності всмоктування залежно від типу підлоги, та більше.
 
Висока ефективність
Потужне всмоктування до 100 повітряних ват для максимальної ефективності протягом тривалого часу та довготривалий акумулятор із часом роботи до 45 хвилин для ефективного глибокого очищення.
 
Надлегка конструкція
Тонкий і компактний бездротовий пилосос — лише 1,1 кг при використанні ручного блоку — для надлегкого прибирання та повного комфорту день за днем.
 
Миє та пилососить одночасно
Насолоджуйтеся зручним прибиранням і бездоганними результатами з X-Force Flex та його технологією Aqua, що дозволяє мити та пилососити одночасно. Тепер він на 30% компактніший і на 10% легший, ніж попередні моделі, для прибирання без турбот.
 
Розумне прибирання
Виняткова продуктивність, покращена передовою технологією, з автоматичним регулюванням потужності всмоктування залежно від типу підлоги для оптимізації результатів прибирання щоразу.
 
Надзвичайна спритність
Відкрийте для себе новий досвід прибирання з неймовірною легкістю завдяки інтелектуальному дизайну з гнучкою трубкою Flex, щоб пилососити будь-де, не нахиляючись, та системі Power LED для прибирання пилу в місцях зі слабким освітленням.
 
Ефективність у вас в руках
Дисплей Smart Control показує залишок заряду батареї та сповіщає про необхідність очищення фільтра, а також дозволяє регулювати потужність відповідно до ваших потреб за допомогою 3 різних рівнів і і тригера Boost.
 
Аксесуари для прибирання за тваринами
Прибирайте весь дім, а не лише підлогу, для універсального покриття з доступом до кожного куточка та спеціальною турбощіткою, щоб задовольнити потреби власників домашніх тварин.
 
Надзвичайна гігієна та фільтрація
Відкрийте для себе здорове та ретельне прибирання з довготривалим очищенням повітря, завдяки рівню фільтрації 99,9% від дрібного пилу, алергенів і пилових кліщів
Меню
Каталог товарів
Каталог товарів