Головна - Побутова техніка, інструменти та товари для дому - Техніка для догляду за будинком і одягом - Пилососи - Rowenta - Пилосос безпровідний X-Combo 2in1, 215Вт, вологе прибирання, конт пил -0.55л, автон. робота до 60хв, НЕРА, синій

Rowenta Пилосос безпровідний X-Combo 2in1, 215Вт, вологе прибирання, конт пил -0.55л, автон. робота до 60хв, НЕРА, синій

код товару: GZ3038WO
Попереднє
Наступне
Технічні характеристики Rowenta Пилосос безпровідний X-Combo 2in1, 215Вт, вологе прибирання, конт пил -0.55л, автон. робота до 60хв, НЕРА, синій:
Основні параметри
Повний список параметрів
Тип миючий
акумуляторний
Тип прибирання сухе
вологе
Споживана потужність 215 Вт
Тип пилозбірника пластиковий контейнер
Обсяг пилозбірника 0.55 л
Живлення акумулятор
Габарити ( ВxШxГ ) 115 х 27 х 17.5 см
Вага 3.1 кг
Основні
Тип миючий
акумуляторний
Тип прибирання сухе
вологе
Споживана потужність 215 Вт
Автономна робота 60 хв
Фільтри HEPA
HEF system 99,9%
Система фільтрації
Тип пилозбірника пластиковий контейнер
Обсяг пилозбірника 0.55 л
Особливості
Конструктивні ручка для перенесення
Вертикальна парковка труби
Комплектація інструкція
фільтр /х 2
акумуляторний пилосос
насадка 2в1 для одночасного сухого + вологого прибирання
4 мопи
Країна виробник Китай
Фізичні
Вид поверхні ковролін
ламінат
лінолеум
паркет
килим
Рівень шуму 79 дБ
Живлення акумулятор
Тип батареї Li-lon
Час заряду акумулятора 4 годин
Габарити ( ВxШxГ ) 115 х 27 х 17.5 см
Колір синій
Вага 3.1 кг
Гарантія
Гарантія 24 місяця
Параметри упаковки
Ширина 250 мм
Висота 680 мм
Довжина 190 мм
Вага 5.30 кг
Об'єм 0.0323 м3
Компактний, ергономічний, енергоефективний пилосос Rowenta GZ3038WO має високий ККД. Він одночасно збирає сухе сміття й пил із поверхонь, відразу ж після цього промиваючи підлогу. Додаткові функції підвищують комфорт використання побутового девайса Rowenta, а ємнісний акумулятор забезпечує тривалу автономність. Комбінація електрошвабри і бездротового пилососа в одному пристрої скорочує процес прибирання в 2-3 рази
9999 грн*
немає в наявності
Де купити: Rowenta Пилосос безпровідний X-Combo 2in1, 215Вт, вологе прибирання, конт пил -0.55л, автон. робота до 60хв, НЕРА, синій:
Mekka
Пылесос Rowenta беспроводный X-Combo, 215Вт, влажная уборка, конт пыль -0.55л, автон. раб. до 60мин, НЕРА, синий (GZ3038WO)
Rozetka.ua
Аккумуляторный пылесос Rowenta X-Combo 2в1 GZ3038WO
Найкращий акумуляторний мийний пилосос від Rowenta
Пилосос Rowenta X-Combo пропонує потужну дію 2-в-1: він пилососить та якісно миє підлогу одночасно, що день за днем скорочує час прибирання вдвічі. Ця комбінація електричного мопу та бездротового пилососа вдосконалена новітніми технологіями прибирання Rowenta: технологія Aerospin для надшвидкого обертання мопу, різноманітні режими вологого прибирання, режим пилососа або все це одночасно, довговічна батарея для виняткової автономності та більше. Та все це з неперевершеною зручністю прибирання без під'єднання до мережі!
 
Об'єднання потужної сили пилососа та якісного вологого прибирання
Акумуляторний мийний пилосос, розроблений для того, щоб скоротити час прибирання вдвічі, Rowenta X-Combo — це рішення для прибирання без підключення до мережі, що не схоже на інші. Цей акумуляторний мийний пилосос 2-в-1 забезпечує одночасне всмоктування пилу та надшвидке та якісне вологе прибирання — завдяки ексклюзивній технології Rowenta для безкомпромісних результатів раз за разом. До 60 хвилин тривалого глибокого очищення 2 в 1 без підключення до мережі забезпечують надлегке прибирання, розроблене для задоволення всіх ваших потреб у прибиранні.
 
Інноваційне очищення 2-в-1
Відкрийте для себе унікальний високопродуктивний пилосос 2-в-1, призначений для одночасного збирання пилу та миття підлоги. X-Combo 2в1 скорочує час збирання вдвічі та має зручний бездротовий формат, що відповідає всім вашим повсякденним потребам.
 
Високоефективне прибирання
Удосконалена технологія Aerospin забезпечує швидке висихання, а також швидке та якісне очищення поверхні.
 
Потужне всмоктування
Високоефективне прибирання завдяки ексклюзивній вакуумній технології Rowenta (215 Вт) та додаткової потужності очищення, яка доступна за допомогою тригера Boost.
 
Автономність, що вражає
Літій-іонний акумулятор напругою 21,6 В забезпечує до 60 хвилин глибокого очищення і до 20 хвилин безперервного всмоктування 2 в 1 та інтенсивного збирання.
 
Ультралегкий
Використовувати зручно завдяки легкому бездротовому формату та активному електричному чищенню, що вимагає вдвічі менше зусиль, ніж при стандартному прибиранні, а також технології Aerospin для бездоганного ковзання.
 
Три ефективні режими прибирання
Зручні режими прибирання, включаючи одночасне вологе та сухе прибирання – щоб скоротити час щоденного прибирання вдвічі, режим вологого прибирання та режим сухого прибирання.
 
Просте обслуговування
Зміна швабр без допомоги рук для повної зручності та гігієни. Швабри, які можна прати в машині, а також продуманий дизайн, який не вимагає зливу брудної води.
Меню
Каталог товарів
Каталог товарів