Головна - Побутова техніка, інструменти та товари для дому - Товари для дому та саду - Універсальні мийки - Einhell - Мийка високого тиску акумуляторна HYPRESSO 18/24 Li-Solo, PXC, 18В, 24бар, 240л/год, набір аксесуарів, шланг 5м, 1.85кг, (без АКБ і ЗП)

Einhell Мийка високого тиску акумуляторна HYPRESSO 18/24 Li-Solo, PXC, 18В, 24бар, 240л/год, набір аксесуарів, шланг 5м, 1.85кг, (без АКБ і ЗП)

код товару: 4140130
Новинка
Новинка
Новинка
Новинка
Новинка
Новинка
Новинка
Новинка
Новинка
Новинка
Попереднє
Наступне
Технічні характеристики Einhell Мийка високого тиску акумуляторна HYPRESSO 18/24 Li-Solo, PXC, 18В, 24бар, 240л/год, набір аксесуарів, шланг 5м, 1.85кг, (без АКБ і ЗП):
Основні параметри
Повний список параметрів
Максимальний тиск 24 бар
Продуктивність 240 л/год
Максимальна температура води 40 °C
Довжина шланга для води 5 м
Основні
Тип мийка високого тиску
Максимальний тиск 24 бар
Продуктивність 240 л/год
Максимальна температура води 40 °C
Особливості фільтр очищення води
ємність для мийних засобів
Додатково
Довжина шланга для води 5 м
Комплектація водяний фільтр
насадка
Шланг
без акумулятора
сумка
зарядний пристрій в комплект не входить
пінна насадка
мінімийка
Вага 1.85 кг
Гарантія
Гарантія 36 місяців
Параметри упаковки
Ширина 130 мм
Висота 380 мм
Довжина 290 мм
Вага 3.40 кг
Об'єм 0.0143 м3
Акумуляторна мийка високого тиску лінійки Power X-Change system Einhell Hypresso 18/24 Li - Solo серії Expert забезпечує бездротову гнучкість для прибирання та поливу в саду та на терасі. Акумуляторна мийка є інструментом акумуляторної системи Power X-Change, де всі акумулятори та зарядні пристрої можна гнучко поєднувати. Акумуляторна мийка високого тиску працює під тиском до 24 бар і пропускною здатністю до 240 літрів води на годину. Таким чином, мийний пістолет Hypresso перетворюється на акумуляторну мийку високого тиску в зручному невеликому форматі.
6414 грн*
немає в наявності
Де купити: Einhell Мийка високого тиску акумуляторна HYPRESSO 18/24 Li-Solo, PXC, 18В, 24бар, 240л/год, набір аксесуарів, шланг 5м, 1.85кг, (без АКБ і ЗП):
Mekka
Мойка высокого давления аккумуляторная Einhell HYPRESSO 18/24 Li-Solo, PXC, 18В, 24бар, 240л/ч, набор аксессуаров, шланг 5м, 1.85кг, (без АКБ и ЗУ) (4140130)
OWWA
Einhell Мойка высокого давления аккумуляторная HYPRESSO 18/24 Li-Solo, PXC, 18В, 24бар, 240л/ч, набор аксессуаров, шланг 5м, 1.85кг, (без АКБ и ЗУ)
Особливості:

Завдяки режиму ECO термін служби акумулятора можна подовжити одним натисканням кнопки. Пістолет-розпилювач Акумуляторної мийки високого тиску Einhell Hypresso 18/24 Li - Solo оснащений 4-сторонньою регульованою насадкою, через яку можна працювати точковим або широким струменем, а також розпилювачем для поливу або обертовим струменем для очищення стійких забруднень. Тиск можна регулювати безпосередньо на розпилювачі для легкого переходу від очищення до поливу. Очисний пістолет середнього тиску можна не тільки підключити до садового шланга завдяки шланговому з’єднанню, але й самовсмоктувати воду з відер, каністр або ставка завдяки водяному фільтру та 5-метровому всмоктуючому шлангу, що входить у комплект. Також в комплект поставки входять дві трубки-подовжувачі, пінна насадка, яка ідеально підходить для миття автомобіля, і сітчаста сумка для зберігання аксесуарів. Крім того, в комплект входить захист акумулятора від бризок води, який просто натягується на акумулятор Power X-Change, щоб забезпечити додатковий захист від бризок і вологи. Пристрій поставляється без акумулятора і зарядного пристрою, але він може бути приведений в дію за допомогою Power X-Change акумулятора.

  • Член сімейства Power X-Change, потрібна 1 батарея 18 В
  • Зручний, легкий і компактний для зручного чищення
  • Швидке очищення слабо забруднених поверхонь
  • Розпилювач з регулюванням тиску для очищення та поливу
  • Універсальне використання завдяки регульованому струменю розпилювача
  • Ретельне очищення завдяки вбудованій роторній насадці
  • Зручне використання завдяки ергономічній формі з м'якою ручкою
  • Розширення розпилювальної трубки
  • Пляшка з розпилювачем для ретельного очищення
  • Всмоктувальний шланг довжиною 5 м для забору води з відер, озер тощо.
  • Водяний фільтр для захисту насоса
  • Силіконовий чохол для захісту акумуляторів PXC
  • Сумка-сітка для зберігання аксесуарів
  • Поставляється без акумулятора та зарядного пристрою (продається окремо)
Меню
Каталог товарів
Каталог товарів