Головна - Побутова техніка, інструменти та товари для дому - Товари для дому та саду - Ножиці садові - Einhell - Ножиці для трави акумуляторні GE-CG 7,2 Li, 7.2В, 1х1.5Аг, 8.5/13см, крок різу 8мм, 0.7кг

Einhell Ножиці для трави акумуляторні GE-CG 7,2 Li, 7.2В, 1х1.5Аг, 8.5/13см, крок різу 8мм, 0.7кг

Новинка
Новинка
Новинка
Попереднє
Наступне
Технічні характеристики Einhell Ножиці для трави акумуляторні GE-CG 7,2 Li, 7.2В, 1х1.5Аг, 8.5/13см, крок різу 8мм, 0.7кг:
Основні параметри
Повний список параметрів
Тип ножиці для трави
Тип живлення акумуляторний
Довжина ножа 130 см
Колір червоний
Вага 0.65 кг
Основні
Тип ножиці для трави
Тип живлення акумуляторний
Довжина ножа 130 см
Відстань між ножами 8 мм
Ширина різу 85 мм
Тип акумулятора Li-Ion
Нпруга акумулятора 7.2 В
Додатково
Колір червоний
Розміри 305×110×130 мм
Вага 0.65 кг
Гарантія
Гарантія 36 місяців
Ножиці акумулятоні для трави та живоплоту Einhell GE-CG 7,2 Li серії Expert є зручним інструментом, який за допомогою насадки для чагарника зріже живопліт, чагарник, а за допомогою насадки для трави допоможе Вам зберегти ваш газон у бездоганному стані в тих місцях, які не можуть бути оброблені за допомогою газонокосарки.
немає в наявності
Особливості:

Тихий, безпечний та простий у користуванні. Ви можете працювати саме там, де це Вам необхідно завдяки відсутності кабелю живлення, немає потреби в розетках та кабельних барабанах і повністю відсутній ризик випадкового пошкодження кабелю або можливість спіткнутися об нього. Леза виготовлені зі спеціальної сталі, вирізані лазером і мають алмазне заточення, чим забезпечують чисті результати різу. Перетворення з ножиць для трави на кущоріз відбувається швидко і легко завдяки спеціальній системі зміни ножів, яка не потребує інструментів. Запобіжний вимикач захищає користувача від ненавмисного запуску ножиць. Einhell GE-CG 7,2 Li має м'яку ручку для надійного та комфортного утримання.

  • Подвійного ручного запобіжного вимикача
  • Леза для трави
  • Леза для живої огорожі та кущів
  • Заміна лез без використання інструментів
  • Ножі вирізані лазером з алмазним заточенням
  • М'яка рукоятка
  • 2-годинний зарядний пристрій
Меню
Каталог товарів
Каталог товарів