Новинка
Новинка
Новинка
Новинка
Новинка
Новинка
Новинка
Попереднє
Наступне
Технічні характеристики ASUS Кулер Fan Standalone (AY2401):
Основні параметри
Повний список параметрів
Тип Кулер
Підтримка ROG Phone 8 Pro
ROG Phone 8
Основні характеристики
Тип Кулер
Підтримка ROG Phone 8 Pro
ROG Phone 8
Управління
Додаткові інтерфейси 3.5 мм
USB /(1xType-C Female, 1xType-C Male)
Фізичні характеристики
Колір чорний
Ширина 96.76 см
Висота 82.19 см
Глибина 41.17 см
Вага 117.01 г
Гарантія
Гарантія 14 днів
Приготуйтеся до неперевершених ігрових вражень з витонченим і потужним кулером AeroActive Cooler X! Ультракомпактний дизайн робить його ідеальним для портативних ігор на кшталт консолі, а завдяки вдосконаленому термоелектричному чипу охолодження та системі термоконтролю зі штучним інтелектом ви ніколи не втрачатимете своєї теплової переваги. Крім того, він легко заряджається безпосередньо від телефону серії ROG Phone 8 для безперервної гри в будь-який час і в будь-якому місці!
Де купити: ASUS Кулер Fan Standalone (AY2401):
Mekka
Кулер ASUS AeroActive Cooler X (Fan Standalone AY2401) (90AI00R0-P00010)
Особливості:

Супер-холодне охолодження

У компактному форм-факторі AeroActive Cooler X вражає своїм збільшеним у 2,6 раза термоелектричним охолоджувальним чипом і збільшеною в 1,1 раза швидкістю обертання вентилятора, забезпечуючи колосальне покращення теплової ефективності в 1,3 раза. З підключеним пристроєм температура поверхні задньої кришки може знизитися на неймовірні 36°C!

Завдяки передовій термоелектричній системі охолодження зі штучним інтелектом він автоматично визначає температуру вашого телефону та оптимізує режим охолодження, запобігаючи затримці та перегріванню. Крім того, це ангел-охоронець вашого акумулятора, який подовжує термін його служби.

AeroActive Cooler X підключається до акумуляторів ROG Phone 8 Series через бічний роз'єм USB-C для зарядки, усуваючи клопоти з додатковими проводами і дозволяючи вам грати без жодних перерв!

Меню
Каталог товарів
Каталог товарів