TOPSPIN 2K25 [BD диск] (PS4)

код товару: 5026555437424
Новинка
Новинка
Новинка
Новинка
Новинка
Новинка
Новинка
Новинка
Новинка
Попереднє
Наступне
Технічні характеристики TOPSPIN 2K25 [BD диск] (PS4):
Основні параметри
Повний список параметрів
Платформа PlayStation 4
Носій Blu-ray
Жанр Sport
Доступні мови у грі Англійська мова
Основні
Платформа PlayStation 4
Носій Blu-ray
Жанр Sport
Доступні мови у грі Англійська мова
Особливості
Ігри, що незабаром виходять
Додатково
Розмір коробки 10.1 х 130 х 160 мм
Вага 86 г
Гарантія
Гарантія 14 днів
Реліз гри: 26.04.2024. Подорожуйте світом як професійний гравець, що подає надії, зустрічайтеся віч-на-віч з найгучнішими іменами в тенісі і виходьте на центральні корти Wimbledon, Roland-Garros, US Open та Australian Open, прагнучи стати переможцем Grand Slam® у режимі MyCAREER.
Де купити: TOPSPIN 2K25 [BD диск] (PS4):
Mekka
Игра консольная PS4 TOPSPIN 2K25, BD диск (5026555437424)
Скарби (ckapbu.com)
Игра Topspin 2K25 (5026555437424)
ЗМАГАЙТЕСЯ НА КУЛЬТОВИХ МАЙДАНЧИКАХ

Відвідайте драйвові тенісні корти світу в TopSpin 2K25. Від чотирьох турнірів Grand Slam® до таких великих міжнародних арен, як Indian Wells, La Caja Mágica, Pala Alpitour, Foro Italico та багато інших.

ЛЕГЕНДИ ТЕНІСУ І СХІДНІ ЗІРКИ

Грайте за легенди тенісу Roger Federer та Serena Williams або потрапіть у заголовки новин, як Carlos Alcaraz, Iga Swiatek, Frances Tiafoe, Andre Agassi та інші. Вибирайте з більш ніж 24 грабельних профі і продемонструйте їхню вибухову міць і витонченість у поєдинках з іншими гравцями локально або онлайн.

ДОМИНУЙТЕ НА КОРТІ ОНЛАЙН

Випробуйте свій MyPLAYER і продемонструйте свою майстерність тенісиста в World Tour або беріть участь в турнірі 2K як грабельний профі, кидаючи виклик гравцям по всьому світу завдяки підтримці кросплею.

ТРЕНУЙТЕСЯ З JOHN MCENROE

Від потужних подач до чудових дропшотів навчитеся грати як легенда з John McEnroe в TopSpin Academy. Освоюйте просунуті засоби налаштування та відточуйте навички, виконуючи вправи та проходячи випробування, щоб досягти переваги на будь-якому покритті.

ПЕРСОНАЛІЗУЙТЕ ВАШ MyPLAYER

Створіть MyPLAYER, що відповідає вашому стилю гри, та оберіть свій неповторний образ на корті! Завдяки широким можливостям персоналізації ви можете точно налаштувати свої атрибути та заробляти нових тренерів, спорядження та екіпірування від adidas, HEAD, Lacoste, New Balance, Nike, Wilson та багато іншого.

Меню
Каталог товарів
Каталог товарів