Кожен раз рівномірно пропікається
Духовки Gorenje відомі своїм інноваційним закругленим внутрішнім простором, який був їхньою відмінністю протягом багатьох років. Дизайн HomeMade натхненний традиційними дров'яними печами та забезпечує кращу циркуляцію повітря, ніж у конкурентів. Тепер форма HomeMade повністю змінена, а повітряний потік покращено завдяки новій конструкції обігрівача та покращеному розподілу вентиляційних отворів. Тому температура рівномірно розподіляється по всій духовці. Ніколи більше ваші страви не будуть пересмажені з одного боку та недоварені з іншого.
Просте та легке очищення
AquaClean пропонує велику допомогу в очищенні духовки. Все, що вам потрібно зробити, це налити у форму для випікання півлітра води і включати AquaClean після кожної випічки. Всього через 30 хвилин результати будуть видні на всій поверхні та деках. Плями та жир розм'якшаться, і їх можна буде просто витерти.
Досить місця для кожної сковороди та каструлі
Збільшений простір для приготування їжі та більша відстань між конфорками дозволяють розмістити сковороди та каструлі будь-якого розміру. Компактний та плоский дизайн дозволяє легко переміщати та без проблем використовувати великі сковороди, а також забезпечує ідеальну стійкість для всіх ваших кулінарних пригод.
Ультрастійке, ультрагладке покриття
Якість та тип емалі надзвичайно важливі для печі та її експлуатації. SilverMatte – дуже стійкий та міцний матеріал, здатний витримувати сильні температури. Не маючи мікропор, він покриває поверхні духовок і деко, роблячи їх стійкими до найвищих температур. Внутрішнє покриття підтримує відображення тепла та забезпечує додаткову ізоляцію. Тому внутрішня частина духовки завжди залишається стерильною та безпечною.
Готові до рецептів XXL
Печі Gorenje пропонують велику поверхню для випікання та можливість використання дуже великих деко. Інноваційні рішення дозволяють оптимізувати споживання енергії та рівномірно приготувати їжу незалежно від її кількості. Вся ширина духовки використовується ефективно, а новітні технології гарантують рівномірне приготування їжі на всіх рівнях.