2E Мобільний телефон T180 MAX 2.3" 2SIM, 1000мА•год, чорний

код товару: 688130251051
Новинка
Новинка
Новинка
Новинка
Новинка
Новинка
Новинка
Новинка
Новинка
Новинка
Новинка
Новинка
Попереднє
Наступне
Технічні характеристики 2E Мобільний телефон T180 MAX 2.3" 2SIM, 1000мА•год, чорний:
Основні параметри
Повний список параметрів
Тип телефон, моноблок
Екран 2.31 ", 320x240, TN
Пам'ять (ОЗУ, вбудована) 32 МБ
Камера 0.3 Мп
Кількість SIM-карт 2 SIM
Габарити (ВхШхТ) 122 мм x 61 мм x 13 мм
Вага 87 г
Тип
Тип пристрою телефон
Тип корпусу моноблок
Ввід данних Цифрова клавіатура
Основні
Вбудована пам'ять 32 МБ
Слот для карт пам'яті 1 micro SD до 16GB
Кількість SIM-карт 2 SIM
Тип SIM-карти Mini-SIM
Доступ в Інтернет 2G
GSM /900/1800 МГц
Основний дисплей
Тип матриці TN
Діагональ 2.31 " горизонтальна орієнтація
Розподільна здатність дисплея 320x240
Кількість кольорів 262 000 кольорів
Цифрова камера
Основна камера 0.3 Мп
Мультимедійні можливості
Мультимедіа 1 динамік /Розмовний і мультимедійний динамік 2в1
Комунікації
Комунікації Bluetooth 2.1
Порти підключення
Порти підключення Навушники (3.5 мм)
USB Type-C
Живлення
Тип акумулятора Li-Ion
Ємність аккумулятору 1000 мАг (знімна)
Особливості
Додатково Ліхтарик /LED, 1 режим, керування ліхтариком окремою клавішею-слайдером на боковій грані корпуса
Швидкий набір /8 номерів
Конфіденційність /пароль на окремі розділи меню
Установка персональної мелодії для контакту
Телефонна книга на 500 номерів /х2 номери на контакт
Голосове озвучення набору номера /номера телефону під час вхідного дзвінка, номера телефону в Контактах
Ігри /1 гра Змійка
П’амять SMS: 100
Файловий менеджер
SOS режим /автовиклик і відправка SOS sms на 5 номерів із LBS координатами телефона
Імпорт/Експорт контактів /Bluetooth чи VCF файл
Калькулятор
Будильник (5 шт)
Функція енергозбереження
Таймер
Секундомір
Календар (з планувальником подій)
Вібровиклик
FM-радіо /з вбудованою антеною
MP3 плеєр
Алфавіти УКР/ENG
Мови: Українська, Польська, Румунська, Угорська, Англійська
Диктофон
Фільтри викликів /чорний і білий списки
Фізичні
Матеріал Пластик
Колір чорний
Вага 87 г
Висота 122 мм
Ширина 61 мм
Товщина 13 мм
Комплектація Телефон
Зарядний пристрій /х1 (5В/0.5А) Type-C
Акумулятор
Гарантійний талон
Інструкція
Гарантія
Гарантія 12 місяців
Мобільний телефон 2E T180 MAX є оптимальним вибором для користувачів поважного віку або тих, хто цінує простоту, зручність і надійність. Великі клавіші та іконки на екрані, зручний інтерфейс, а також додаткові функції, як-то голосове озвучування номерів і кнопка SOS, роблять цей телефон надійним помічником у повсякденному житті.
Де купити: 2E Мобільний телефон T180 MAX 2.3" 2SIM, 1000мА•год, чорний:
Mekka
Мобильный телефон 2E T180 MAX 2.3" 2SIM, 1000мА•ч, черный (688130251051)
Скарби (ckapbu.com)
Мобильный телефон 2E T180 Max, Black (688130251051)
Класичний дизайн та ергономічність

2E T180 MAX вдало поєднує класичний стиль і зручність. Його 2,31-дюймовий кольоровий екран із горизонтальною орієнтацією і роздільною здатністю 320 × 240 пікселів робить користування телефоном надзвичайно зручним, адже шрифти та іконки головного меню збільшені для кращої читабельності. Класичний дизайн у чорному кольорі з матовою поверхнею корпусу чудово доповнюють помаранчеві акценти на клавіші SOS, боковому слайдері керування ліхтариком і центральній навігаційній клавіші. Великі пластикові клавіші з підсвічуванням – запорука легкого набору номерів і керування меню. Телефон зручно лежить у руці завдяки товщині лише 13 мм, а отвір для кріплення ремінця додає зручності під час носіння.

Зрозумілий інтерфейс і легке керування

Зручний та інтуїтивно зрозумілий користувацький інтерфейс UI 2E v2.0 із темною темою оформлення дає змогу легко керувати всіма функціями телефона. Меню розроблено за стандартами W3C щодо забезпечення доступності інтерфейсів для пристроїв без сенсорних екранів, тож знайти потрібні функції та здійснити налаштування вдасться без зайвих зусиль. Великий контрастний шрифт меню (20 пікселів/5,2 мм) є читабельним і розбірливим. Розмір шрифту номеронабирача – 30 пікселів (8 мм). «Головне меню» має два види відображення: карусельне із 6 розділами з величезними іконками на весь екран, а також окреме меню у форматі текстового переліку, який можна налаштувати відповідно до потреб, скоротивши або розширивши його. Центральну клавішу-джойстик можна запрограмувати для швидкого запуску двох програм, а нижні клавіші (*, 0, #) за тривалого натискання активують диктофон, FM-радіо, зміну звукових профілів відповідно.

Голосове озвучування номерів

Мобільний телефон 2E T180 MAX має функцію голосового озвучування номерів, яка дає змогу користувачам чути номер телефона українською мовою під час вхідних викликів, перегляду контактів або набору номера. Наявність цієї функції робить користування телефоном зручнішим і доступнішим для широкого загалу. Так користувачам не потрібно придивлятися до екрана телефона, щоби перевірити номер, який введено, або для відповіді на вхідний дзвінок. Крім того, функція допоможе уникнути помилок під час набору номера, особливо за умов, якщо користувач користується телефоном на ходу. Також і для людей із вадами зору або з обмеженими можливостями озвучення номера може бути надзвичайно корисним, адже надає їм змогу легко користуватися телефоном без значних зусиль.

Гідна функціональність

Завдяки підтриманню двох SIM-карт (GSM 900/1800) можна зберігати різні контакти та отримувати дзвінки з двох номерів. Для зберігання персональних мелодій, контактів, музичних файлів та іншої важливої інформації передбачено слот для карти microSD до 16 ГБ. Яскравий ліхтарик, який вмикається за допомогою клавіші-перемикача на лівій бічній поверхні корпусу, не залежить від програмного забезпечення телефона і працює безпосередньо від батареї, навіть коли телефон вимкнено. Телефонна книга вміщує 500 контактів, для кожного з яких можна встановити персональну мелодію (із шести мелодій у пам’яті телефона або з карти пам’яті microSD). Також для кожного контакту передбачено можливість встановити фото, що буде відображатися на великому дисплеї телефона щоразу під час вхідного дзвінка. Контакти до телефона можна імпортувати з файлу VCF, який зберігається на карті microSD, або з іншого телефона через Bluetooth. Функція швидкого набору (клавіші «2-9») і функції чорного й білого списків забезпечують легкий доступ до улюблених контактів і захист від небажаних дзвінків.

Швидкий доступ до застосунку «Диктофон» надає клавіша *, тож можна миттєво записувати розмови чи ідеї. Після запису аудіофайли зберігаються на карті microSD і мають назви, які зазначають дату й час, що значно полегшує пошук потрібних записів.

Телефон також має ефірний FM-приймач, який працює без підключення до інтернету або зовнішніх антен, хоча для поліпшення сигналу можна використовувати дротові навушники. Аудіоплеєр передбачає можливість створювати плейлисти й насолоджуватися музикою через динамік, дротові або бездротові навушники.

Крім того, телефон має низку корисних програм, як-то календар із планувальником подій, секундомір, таймер, будильник із можливістю запису нагадувань, а також популярну гру «Змійка» для урізноманітнення дозвілля.

Кнопка SOS

У разі тривалого натискання на помаранчеву клавішу SOS, розташовану на задній панелі, телефон автоматично здійснює дзвінки на п’ять заданих номерів і відправляє SMS із LBS-координатами розташування пристрою. Ці координати можна використовувати для швидкого визначення місцезнаходження телефона на карті через інтернет-ресурси, що гарантує додаткову безпеку за непередбачуваних ситуацій.

Автономність і зручність заряджання

Телефон 2E T180 MAX вирізняється автономністю і зручністю заряджання. Його акумуляторна батарея ємністю 1 000 мА·год забезпечує до 14 днів роботи в режимі очікування і до 5 днів за активного використання для здійснення дзвінків і надсилання SMS. Функція «Економія енергії» допоможе збільшити час роботи ще на 15 %. Конструкцією передбачено рознім для заряджання USB Type-C, який гарантує легке та зручне підключення, що особливо важливо для користувачів поважного віку або з обмеженими можливостями.

  • Екран 2,31″, QVGA 320 × 240, горизонтальна орієнтація
  • Великі відокремлені клавіші з яскравим підсвічуванням
  • Великі іконки та шрифт
  • Підтримання двох SIM-карт (GSM 900/1800)
  • Bluetooth
  • Слот для карти microSD до 16 ГБ
  • Рознім USB Type-C
  • Голосове озвучування номерів
  • Функції: FM-радіо, диктофон, календар, будильник, секундомір, таймер
  • Екстрена кнопка SOS
  • Яскравий ліхтарик
  • Телефонна книга (500 контактів)
  • Ємність батареї 1 000 мА·год
Меню
Каталог товарів
Каталог товарів