NBA 2K25 INT [BD disk] (PS5)

код товару: 5026555437875
Попереднє
Наступне
Технічні характеристики NBA 2K25 INT [BD disk] (PS5):
Основні параметри
Повний список параметрів
Платформа PlayStation 4
Носій Blu-ray
Жанр Sport
Доступні мови у грі Англійська мова
Світовий реліз 6 вересня 2024 року
Основні
Платформа PlayStation 4
Носій Blu-ray
Жанр Sport
Розробник Visual Concepts
Доступні мови у грі Англійська мова
Особливості
Ігри, що незабаром виходять
Дата виходу гри
Світовий реліз 6 вересня 2024 року
Дата релізу: 6.09.2024. Віддайте шану легендам гри в MyCareer, щоб затьмарити їхні знакові досягнення та започаткувати найбільшу династію, яку коли-небудь бачив цей вид спорту. The City - це найкращий полігон для тренувань. Вирушайте в парк, щоб пограти в стрітбол і позмагатися на нових майданчиках. Дозвольте своїм талантам засяяти в галасливому City і закарбуйте своє ім'я серед великих.
2599 грн*
передзамовлення
MyTeam

Змагання процвітають у MyTeam. Кидайте виклик командам суперників, використовуючи свій постійний склад MyTeam, і змагайтеся з іншими елітними гравцями у щотижневому турнірі «Король корту». Виходьте віч-на-віч і покажіть, чому ви заслуговуєте на звання найкращого з найкращих. Збирайте нові картки, опановуйте основи гри та заробляйте чудові нагороди. Мета - перемога, але з чого ви почнете?

MyNBA

Створіть династію, яка перевершить усі епохи, і переосмисліть, що означає бути найкращим, ставши генеральним менеджером у MyNBA. Подолайте унікальні виклики, пов'язані з управлінням офісом NBA, та отримайте найвищу нагороду - перемогу в чемпіонаті або кількох чемпіонатах. Обирайте одну з шести епох, включно з абсолютно новою, і станьте наступним лідером, який змінить гру назавжди.

The W

Отримайте статус G.O.A.T. у грі The W і створіть легендарні моменти своєї кар'єри. Вшануйте найкращих гравців минулого та сьогодення, піднімаючись на найвищу сходинку та вписуючи своє ім'я в книги рекордів. Очольте наступне покоління зірок WNBA та змагайтеся з талантами світового рівня в The W Online.

Атлети 2K25

Атлетизм, чемпіонський родовід і талант рівня MVP - все це повною мірою представлено у NBA 2K25. У класі спортсменів 2K25 представлені легенди NBA Вінс Картер, дворазовий чемпіон А'я Вілсон і суперзірка Джейсон Тейтум, які представляють минуле і сьогодення.

Меню
Каталог товарів
Каталог товарів