ERC та AWATTOM – надійне партнерство

Головна Новини ERC та AWATTOM – надійне партнерство
10.04.2017

Продовжуючи активно розвивати ринок обладнання по захисту електричних і електронних приладів, компанія ERC почала співпрацю з українським виробником стабілізаторів напруги - компанією AWATTOM. Тим самим заявила про початок продажів устаткування по даному напрямку на території України.

Стабілізатори напруги AWATTOM призначені для безперервного забезпечення стабілізованою напругою всіх видів електроспоживачів при живленні від мережі змінного струму в широкому діапазоні напруг. Це повністю самостійні швидкодіючі мікропроцесорні пристрої, які не потребують догляду і обслуговування. Забезпечують захист електроспоживачів від аварійних низької і високої напруги, від надструмів, перевантажень по струму, від витоку струмів в землю (стандартні серії) в побутових, комерційних, виробничих приміщеннях. Широкий діапазон ряду потужностей (від 0,5 кВт однофазної до 140кВт і більше трифазної систем) забезпечують підбір для будь-якого виду навантаження (побутова і офісна техніка, двигуни, нагрівачі, насоси та компресори, зварювальне обладнання, і т.д.).

Стабілізатори випускаються у різних модифікаціях: стандартним (136-278В), широким (80 320В) діапазоном вхідної напруги; точністю стабілізації вихідної напруги (від ± 2,5%); ступенем захисту (IP20, IP56); навісного, підлогового, 19" виконань.

При виробництві стабілізаторів AWATTOM використовуються комплектуючі елементи провідних українських і зарубіжних виробників. Кожен стабілізатор проходить повну перевірку і випробування в умовах виробництва і відповідає високим стандартам якості і надійності, про що говорить гарантійний період обслуговування (для стандартних серій - 3 роки!).

Співпраця ERC і AWATTOM дозволить брати участь і перемагати в державних і комерційних тендерах, а також завойовувати перевагу все нових і нових споживачів.

Надходження широкого спектру стабілізаторів AWATTOM на склад ERC очікується в самий найближчий час. Слідкуйте за нашими анонсами.

З питань придбання продукції, а також замовлень, звертайтеся до вашого ведучого менеджера або за адресою: ups@erc.ua.

Виробничі потужності заводу AWATTOM знаходяться в м. Запоріжжя. Виробництво стабілізаторів розпочато ще у 2004. Крім стабілізаторів завод випускає широку гаму електротехнічної продукції: малопотужні трансформатори і автотрансформатори, установки компенсації реактивної потужності, перетворювачі частоти, джерела живлення, світлодіодні світильники та інше.

Меню
Каталог товарів
Каталог товарів