Чому продукція Kodak. Або - пора !

Головна Новини Чому продукція Kodak. Або - пора !
25.09.2005

Коротка информація для всіх, а також для продавців, які вирішили вигравати призи нової акціі Kodak "Будь лідером"!


Kodak є визнаним лідером інновацій у фотоіндустрії: перший цифровий фотоапарат Kodak був у промисловому виробництві майже 12 років тому. Принцип цифрової фотографії також належить Kodak. Перша у світі цифрова фотокамера розроблена 30 років тому Стівом Сессоном, інженером дослідницької лабораторії Eastman Kodak Company.


  • Kodak має основні патенти на цифрову фотографію. Інші виробники цифрових фотоапараті, майже всі, сьогодні платять за використання технологій, які фактично є власністю Kodak.
  • Зараз Kodak посідає 3 (після Сanon та SONY) місце за обсягом продажу цифрових фотоапаратів у світі. Фотоапарати Kodak EasyShare - №1 у продажах цифрових фотоапаратів у США та Великобританії.
  • Kodak - цифровий бренд, що найбільш швидко зростає: 66% зростання на рік. Безумовно, Україна поки що далеко від США, але у світі, де панують передові технології, усі тенденції стають спільними.
  • Kodak - світовий лідер з продажу фотопринтерів. 22% камер Kodak EasyShare було продано з принтерами. Купуючи камеру у наборі з принтером, Ви заощаджуєте до 100 доларів - це зручніше, ніж окремо купувати камеру і принтер. Ціна набору: камера + фотопринтер продукції Kodak EasyShare в Україні від 199 $, що є найвигіднішою пропозицією на ринку.

Цифрові камери

Лише у фотоапаратах Kodak використовується технологія Kodak Color Science. Це програмний алгоритм обробки та передачі цифрового зображення, максимально дорівненого до сприйманням ока людини. Саме тому фотографії, що зроблено, здавалося б, простими і недорогими моделями Kodak, часто перевершують за якістю відтворення кольору і тону дорожчі та складніші фотоапарати інших виробників.

Придбаний фотоапарат можна миттево використовувати. Нема потреби докупівлі, наприклад, карти пам'яті. Усі камери Kodak EasyShare забезпечено внутрішньою пам'яттю (16-32 Мб).

Співвідношення сторін знімка в Kodak EasyShare - 2 х 3. Тому під час друку у фотомагазині Ви не будете мати проблем із зайвими білими полями чи небажаним обрізанням знімка.

Усі камери обладнано зручним управлінням (на корпус винесено основні кнопки), оптичним або цифровим видошукачем (що заощаджує розряд батареї), дуже зрозумілим та інтуїтивним меню. Усі, хто фотографував звичайним фотоапаратом з плівкою, без проблем почне фотографувати цифровою камерою Kodak EasyShare.

До комплекту з будь-якою камерою Kodak входить програмне забезпечення Kodak EasyShare, яке допомагає в організації, редагуванні й друкуванні Ваших знімків.

На ринку України став доступним найширший вибір камер Kodak, що задовольнить будь-якого користувача. Уся лінійка Kodak EasyShare складається з 3 основних сегментів:
  • Серія СХ (C) - простота управління, характерна для камер «навів і зняв». Найчастіше це перший цифровий фотоапарат споживача.
  • Серія DX (Z) - чудові характеристики та повне управління усіма режимами зйомки. Характерна особливість - наявність потужного зума, а також широкі можливості для творчості, розраховані на досвідчених користувачів.
  • Серія LS (V) - ультракомпактні стильні фотоапарати. Розраховані для тих, хто дотримується моди і стежить за останніми досягненнями техніки.

Док-принтери


Док-принтер Kodak EasyShare - це мініатюрний принтер, який не потребує підключення до комп'ютера (хоча можна друкувати і з комп'ютера). Не треба жодних дротів та додаткового настроєння. Сфотографуйте, поставте камеру на док-принтер, виберіть на дисплеї камери потрібний кадр і просто натисніть кнопку друку. Через лічені секунди найсправжнісінька фотографія Kodak у Ваших руках! Автоматично док-принтер підзарядить і батареї Вашої камери.

У принтерах Kodak реалізована система якості друку, удостоєна багатьох нагород (One Touch to Better Pictures). Тому фотографії виходять чудової якості.
  • Kodak - найбільший виробник паперу для друку фотоспособом inkjet та термосублемаційних принтерів.
  • У виробництві паперу Kodak використовуються технології ColorLast і XtraLife - гарантія захисту Ваших фотографій від впливу зовнішнього середовища і механічних ушкоджень.

Kodak - визнаний лідер у фотоіндустрії, тож приєднуйтесь та насолоджуйтесь простими та якісними рішеннями для Вашого фотомистецтва!

По материалам сайта www.be-leader.kodak.ua.

Меню
Каталог товарів
Каталог товарів