Акція! Оригінальний стильний чохол у подарунок до фотокамери Samsung NX mini 9mm KIT

Головна Новини Акція! Оригінальний стильний чохол у подарунок до фотокамери Samsung NX mini 9mm KIT
15.09.2014

З 1 вересня по 31 листопада 2014 року, купуючи зі складу ERC фотокамеру Samsung серії NX mini 9mm KIT, отримуєш у подарунок оригінальний стильний чохол Samsung

З 1 вересня по 31 листопада 2014 року, купуючи зі складу ERC фотокамеру Samsung серії NX mini 9mm KIT, отримуєш у подарунок оригінальний стильний чохол Samsung.

ED-CC4NXMN Чехол Samsung для цифр. фотокамер NX mini Brown кожаный

  • cумісний з  фотокамерами Samsung серії NX mini
  • Матеріал - шкіра
  • Колір – коричневий

 

 

    

EV-NXF1ZZB1HUA Цифр. фотокамера Samsung NX mini + объектив 9mm White c Wi-Fi

EV-NXF1ZZB1IUA Цифр. фотокамера Samsung NX mini + объектив 9mm Black c Wi-Fi

Найтонші та найлегші системні фотокамери у світі, відмінні камери для соціально-активних дівчат та хлопців. Вони створюють якісні знімки, володіють шикарним функціоналом, яскравою зовнішністю і компактними розмірами.  Поворотний дисплей, створений спеціально для СЕЛФІ, а модуль Wi-Fi - для швидкої публікації знімків в соціальних мережах.  Крім цього, користувачі отримують простоту використання, швидкий автофокус і високу швидкість роботи самої камери.

Детальний огляд продукту доступний за посиланням

Переваги Samsung NX mini:

  • Найтонша і найлегша системна фотокамера у світі. Ультратонка (22.5 мм) і легка (158 г) конструкція. Завдяки міцному корпусу з магнієвого сплаву, покритому матеріалом, що імітує натуральну шкіру, камера NX mini має стильний і сучасний вигляд. Ця камера по-справжньому елегантна.
  • Легким рухом переверніть сенсорний дисплей діагоналлю 3.0 дюйма на 180° і фотокамера NX mini готова зробити ваш чудовий автопортрет. З сенсорним інтерфейсом це так просто.
  • З фотокамерою NX mini знімати автопортрети ще простіше і цікавіше. Просто моргніть оком в об'єктив і через дві секунди камера зробить знімок. Жодних кнопок натискати не потрібно, а ваша усмішка обов'язкова.
  • Завдяки ширококутним об'єктивам завдовжки 9 і 9 - 27 мм фотокамера NX mini дає змогу знімати чудові автопортрети, захоплюючи більше деталей сцени навколо вас. Тепер ви можете вільно знімати самого себе і при цьому пам'ятати місце, де ви були у той момент.
  • Завдяки великій 1-дюймовій матриці BSI CMOS з ефективною роздільною здатністю 20.5 Мп фотокамера NX mini забезпечує надзвичайно високу роздільну здатність, що дозволяє знімати більше деталей навколишнього світу. Ви зможете заново переживати моменти свого життя, милуючись яскравими, реалістичними кольорами.
  • Завдяки дуже короткій витримці 1/16 000 секунди фотокамера NX mini дозволить зняти всі важливі моменти, навіть коли вони зі свистом проносяться повз вас, наприклад, гоночний автомобіль на трасі або птах, що летить у небі.
  • Функція Photo Beam дозволяє передавати фотографії одним швидким дотиком. Просто доторкніться фотокамерою до будь-якого смартфона з підтримкою технології NFC і фотографія, яку ви дивитеся, автоматично буде відправлена на цей смартфон. Все максимально просто. Вибирайте і відправляйте фотографії або цілі альбоми прямо на смартфон або планшет за допомогою функції Samsung MobileLink. А оскільки безпроводове з'єднання працює на базі технології NFC, вам не потрібне підключення до Wi-Fi. Відправляти SMS або повідомлення електронною поштою для цього не потрібно.
  • Віддалений видошукач Remote Viewfinder Pro на базі технології NFC перетворює ваш смартфон на пульт дистанційного керування. Ви можете налаштовувати різні параметри камери, наприклад, витримку, експозицію і багато іншого прямо зі свого смартфона. І все це без проводів.
  • Знімайте високоякісне відео у форматі Full HD (1920 x 1080p) з частотою 30 кадрів в секунду у найдрібніших деталях і з реалістичними кольорами. Формат H.264 дозволяє записувати тривале відео у форматі MPEG4, тому ви зможете знімати більше і довше.
  • Фотокамера Samsung NX mini здатна робити знімки при значенні ISO 25600, що робить її дуже чутливою до світла. Це означає, що ви можете робити знімки відмінної якості при слабкому освітленні у приміщенні або навіть на вулиці вночі з мінімальним рівнем шумів або розмиття. ? Стандарт: ISO 160 ~ 12800 (з кроком 1 або 1/3EV), Налаштовуване розширення: ISO 100 ~ 25600
  • Наглядайте за своєю дитиною, яка спить, з іншої кімнати через програму Home Monitor на своєму смартфоні. Якщо ваш син або дочка прокинеться і заплаче, NX mini відправить на ваш смартфон сповіщення.
  

Рекомендовані аксесуари:

 085092 Защитная пленка Kenko для ЖК-экрана 3.0"

Плівка, що захищає ЖК-дисплей від подряпин і пошкоджень. Захисна плівка Kenko має відмінну світлопроникаючу здатність, за рахунок якої значно зменшуються відблиски і віддзеркалення, що змінюють фотографії, зроблені цифровою камерою. Так само вона захищає РК-дисплей камери від бруду, подряпин і жирових відбитків. Механізм наклейки плівки простий і зручний, її без зусиль можна наклеїти на поверхню дисплея

QU405M-1004 Штатив компактный Giottos QU405M + Шаровая голова MH1004-320

Комплект з міні-штатива Giottos QU405M і шарової голови MH1004-320. Можна використовувати у якості монопода.

  • Матеріал: алюміній
  • Висота в розкладеному стані: 44 см
  • Висота в складеному стані: 28 см
  • Максимальне навантаження: 2 кг

 

SDSDQUAN-064G-G4A Карта памяти SanDisk Ultra 64GB microSDXC Class 10 UHS-I 48MB/s Android

Досягніть максимальної продуктивності від свого фотоапарата або відеокамери з картою пам'яті SanDisk Ultra MicroSDHC або microSDXC класу 10 UHS-I. Ці карти пам'яті ідеально підходять для компактних фотоапаратів початкового і середнього рівня. Універсальні карти пам'яті MicroSD продаються в комплекті з адаптерами SD ™ для використання в пристроях з підтримкою SD-карт, у тому числі в фотоапаратах, відеокамерах і ноутбуках. Завдяки винятково високої швидкості передачі даних ці ??карти дозволяють вдвічі прискорити зйомку в порівнянні із звичайними моделями

  • Удвічі швидше - ви не пропустите найкращий кадр
  • Клас 10 для відео Full HD (1080p)
  • Захист від води, рентгенівських променів, температури і ударів
  • Адаптер SD в комплекті

Інформацію по цінам можете отримати у вашого ведучого менеджера

Меню
Каталог товарів
Каталог товарів