Стабілізатори напруги AWATTOM - надійна опора і захист

Головна Новини Стабілізатори напруги AWATTOM - надійна опора і захист
15.06.2017

Але, як часто електричні прилади виходять з ладу? У чому основна причина припинення їх функціонування? Як убезпечити електричні прилади у вашому будинку або на роботі в офісі? Майже всі сучасні побутові електричні прилади мають вузли, що оберігають пристрої від стрибків напруги, які при високому значенні напруги в мережі «вигорають», але не дають пристрою повністю вийти з ладу. Проте, після такого «впливу» на електричний прилад необхідно буде втручання сервісних фахівців для ремонту. Найправильніше і надійне рішення цих проблем з нестабільною напругою мережі це використання стабілізаторів напруги. Різновидів стабілізаторів напруги сила-силенна: це і ферорезонансні стабілізатори, стабілізатори інверторного типу, джерела безперебійного живлення, феромагнітні стабілізатори, електромеханічні стабілізатори напруги, різні електронні стабілізатори (нормалізатори) напруги.

Цією публікацією ми знайомимо наших читачів зі стабілізаторами напруги торгової марки AWATTOM.

Стабілізатори AWATTOM виготовлюютьсяв м. Запоріжжі та розроблені на основі останніх технічних рішень із застосуванням високоякісних комплектуючих і матеріалів провідних європейських виробників і відповідають високим стандартам якості.

Швидкодіючі, мікропроцесорні, повністю самостійні, які не потребують догляду і обслуговування стабілізатори, призначені для безперервного забезпечення стабілізованою напругою всіх видів електричних приладів при живленні від загальної мережі змінного струму. При виникненні аварії в мережі або навантаженні, стабілізатори відключають навантаження від мережі і після усунення аварії, автоматично підключають прилади до мережі.

В стабілізаторах немає тертьових механічних вузлів (сервомоторів, вугільних щіток), які вимагають періодичної профілактики або заміни, що збільшує термін експлуатації і не вимагає додаткових витрат з технічного обслуговування.

Стандартний ряд потужностей не обмежений на рівні 0,5 кВт - 40кВт для однофазних і 10,5кВт - 120кВт для трифазних виконань, під замовлення можливі і більш потужні рішення. Широкий модельний ряд забезпечує найкращі показники роботи стабілізаторів з широким діапазоном в мережах з неякісною напругою, стабілізуючи вихідну напругу на рівні 220В ± 5%, при зміні вхідної напруги від 80В до 320В.

Стабілізатори мають багаторівневий захист і гарантують захисне відключення навантаження при зниженні / перевищенні вхідної напруги нижче / вище заданих значень, автоматичне включення навантаження при відновленні вхідної напруги до робочого рівня, автоматичний захист від короткого замикання і довготривалого перевищення струму в навантаженні, мікропроцесорний захист по струму, автоматичне відключення / включення при спрацьовуванні захисту від перегріву внутрішніх силових елементів і т.п.

Стабілізатори серії SILVER мають цифрову індикацію вхідної, вихідної напруги, часу і дати, потужності навантаження, а рішення CHOPT і CHTPT ще і вхідного струму, частоти мережі, температури силових ключів і автотрансформатора.

Стабілізатори розраховані на безперервний цілодобовий режим роботи в закритих опалювальних приміщеннях. Крім того існують окремі серії CHOPT і CHTPT зі ступенем захисту IP56, а також в 19" виконанні з широким діапазоном вхідної напруги.

Стабілізатори AWATTOM серій CHOPT і CHTPT єдині в Україні стабілізатори які працюють на зварювальне обладнання, важко навантажені двигуни, професійне звукове обладнання, медичне і лабораторне обладнання.

Розробка і виробництво стабілізаторів контролюється Системою якості продукції та сертифікована за стандартом ДСТУ ISO 9001- 2009. На всі стабілізатори СНОПТ і СНТПТ поширюється гарантія 3 роки!

Всі зазначені стабілізатори доступні в портфелі ERC.

За додатковою інформацією звертайтеся до вашого ведучому менеджеру або за адресою ups@erc.ua.

Меню
Каталог товарів
Каталог товарів