Відкрийте для себе новий об’єднаний Micro Focus

Головна Новини Відкрийте для себе новий об’єднаний Micro Focus
07.09.2017

Компанія ERC та CEO компанії Micro Focus Кріс Хсу поспішають поділитися новинами: після кількох місяців очікування, підготовки та планування, розподіл програмного бізнесу Hewlett Packard Enterprise та злиття з Micro Focus тепер офіційно завершено. Це початок захоплюючої нової глави і для нас з вами, і для нової, об'єднаної Micro Focus – однієї з найбільших програмних компаній у світі!

Це злиття об'єднує дві компанії, які зарекомендували себе як лідерів в індустрії програмного забезпечення, поєднуючи найкраще з обох компаній для глобального впроваждення перевіреної операційної моделі, яка на 100% зосереджена на побудові, продажу та підтримці програмного забезпечення.

З глобальним масштабом, компанія Micro Focus має унікальну позицію, яка допоможе своїм клієнтам задовольнити потреби та використати можливості нової гібридної моделі для корпоративного ІТ, від мейнфреймів до мобільних пристроїв та до хмари. Micro Focus пропонує великий портфель пропозицій, покликаних розширити існуючі інвестиції в програмне забезпечення, забезпечуючи, у той же час, інноваційні рішення для задач, що стоять перед вами сьогодні та виникнуть завтра. Ознайомитись детальніше з розширеним портфоліо можна приєднавшись до серії вебінарів Discover the New.

Місія Micro Focus полягає в тому, щоб забезпечити найкращий у своєму класі портфоліо масштабованого програмного забезпечення корпоративного класу з вбудованою аналітикою. Micro Focus поставили клієнтів у центрі інновацій та надають високоякісне програмне забезпечення, яким пишається команда компанії.

«Ми докладаємо всіх зусиль до цієї місії, і 100% зобов'язуємося максимально згладжувати для вас та вашої команди процес переходу, щоб ви могли бути впевненими у ваших довгострокових інвестиціях у нас,» - зазначає Кріс Хсу (Chris Hsu), CEO компанії Micro Focus, у своєму зверненні. – «Оскільки ми дивимось у майбутнє, я вдячний вам за лояльність та партнерство. Будь ласка, будьте впевнені, що ви будете продовжувати отримувати такий самий рівень підтримки та матимете доступ до самодопомоги, інструментів знань і форумів клієнтів, які ми надаємо сьогодні».

Ми впевнені, що попереду – нові відкриття, нові досягнення та успішна співпраця. А із додатковими запитаннями, як завжди, ви можете звертатися на software@erc.ua

Меню
Каталог товарів
Каталог товарів