Нові програми придбання і використання хмарних сервісів Oracle Cloud

Головна Новини Нові програми придбання і використання хмарних сервісів Oracle Cloud
29.09.2017

Головний технологічний директор Oracle Ларі Елісон оголосив нові програми, які знижують сукупну вартість володіння (ТСО) при використанні хмарних сервісів за рахунок підвищення автоматизації і гнучкості, та дозволяють клієнтам збільшити віддачу від зроблених інвестицій в програмне забезпечення Oracle. Нові хмарні програми Oracle включають дві ініціативи – Bring Your Own License to PaaS (BYOL) та Universal Credits.

Нові хмарні програми Oracle направлені на рішення проблем розгортання хмари замовниками за рахунок удосконалення і спрощення процедури придбання та використання хмарних сервісів.

Bring Your Own License to PaaS: перенесення ліцензій Oracle Database в сервіси PaaS збільшить віддачу від зроблених інвестицій

На даний момент замовники можуть переносити свої ліцензії на програмне забезпечення Oracle в інфраструктурні сервіси Oracle IaaS. Тепер Oracle розширяє пропозицію: клієнти можуть врахувати свої ліцензії на програмне забезпечення Oracle також при використанні платформних сервісів Oracle PaaS, включаючи Oracle Database, Oracle Middleware, Oracle Analytics та ін. Клієнти можуть використовувати свої локальні ліцензії (on-premise) для роботи з Oracle Database Cloud, отримуючи сервіси PaaS за більш низькою ціною. Oracle Database працює на Oracle IaaS швидше і пропонує більше можливостей, ніж у хмарах інших постачальників, забезпечуючи найнижчу сукупну вартість володіння (TCO) в галузі. Крім того, клієнти можуть додатково скоротити витрати на управління і експлуатацію, необхідні для супроводу на своєму майданчику, вигідно використовуючи автоматизацію PaaS.

Universal Credits: гнучкість у виборі і використанні сервісів Oracle PaaS та IaaS

Oracle представляє Universal Credits – найгнучкішу модель придбання і споживання хмарних сервісів. З програмою Universal Credits замовники отримують один простий контракт, який забезпечує необмежений доступ до всіх поточних і майбутніх сервісів Oracle PaaS та IaaS, включаючи Oracle Cloud і пропозицію Oracle Cloud at Customer («Хмара Oracle у клієнта»). Клієнти отримують доступ за вимогою до всіх сервісів, а також можливість зниження вартості для передплачених сервісів. Крім того – гнучкість при оновленні, розширенні чи переміщенні сервісів між дата-центрами за необхідності. Завдяки Universal Credits клієнти мають можливість підключати використовувані ними сервіси PaaS або IaaS без необхідності сповіщати Oracle. Ще одна вигода – використання нових сервісів у міру їх появи в рамках набору хмарних кредитів замовника.

Нові програми Oracle – Universal Credit та Bring Your Own License to PaaS вже доступні для Oracle Cloud та Oracle Cloud at Customer.

Ви маєте можливість дізнатись більше про програму Universal Credit найближчим часом на вебінарі 12 жовтня. Щоб дізнатися більше та зареєструватися – перейдіть за посиланням на сторінку вебінару Universal Credits Resell Commercial Model.

Якщо у вас виникнуть питання, будь ласка, звертайтеся oracle@erc.ua

Меню
Каталог товарів
Каталог товарів