Світовий бренд Tecno Mobile представить доступні камерофони в Україні

Головна Новини Світовий бренд Tecno Mobile представить доступні камерофони в Україні
05.09.2018

Преміальний світовий бренд смартфонів Tecno, що входить в ТОП-10 виробників смартфонів за версією дослідницького центру Counterpoint Research, вийде на український ринок уже в 3 кварталі 2018 року. У компанії заявляють, що в першу чергу в Україні будуть презентовані інноваційні та доступні камерофони з видатними фотоможливостями.

Tecno Mobile протягом 12 років виробляє і продає по всьому світу смартфони, планшети і кнопкові телефони. У смартфонах основним фокусом інновацій Tecno є фотоможливості і застосування новітніх технологій, які дозволять користувачам продукції бренду отримати продукт високої якості і винятковий досвід мобільної фотографії. Компанія проводить величезну кількість досліджень в сфері оптики, щоб запропонувати користувачам видатні камери у всіх цінових сегментах.

Підтримка фірмових технологій Tecno в сфері фотографії, таких як "4 в 1" для висвітлення обличчя на фото, HDR-портрет, розумний регульований спалах, супер PDAF для точного захоплення рухомих об'єктів дозволяють отримувати фото виняткової якості. Наприклад, технологія Супер Піксель, заснована на тому, що пікселі більшого розміру можуть захопити більше світла, на практиці дозволяє поміщати на 30% більше площі в кадр і збільшити швидкість фокусування на 10%.

"Ми з гордістю готові презентувати свою продукцію на українському ринку.  Зараз наша основна мета - познайомити українців з новітніми продуктами світового рівня і залучити в Україну максимум досвіду і ресурсів бренду", - повідомив Джеймс Чен (James Chen), керівник бізнесу TECNO Mobile в Україні.

В першу чергу на українському ринку будуть представлені:

  • серія Camon, націлена на любителів селфі
  • серія Pouvoir з посиленими батареями
  • базові смартфони серій POP і F на базі Android™ Oreo™ (Go Edition) оптимізованої для швидкої і енергоефективної роботи в пристроях початкового рівня 

Крім цього бренд презентує кілька моделей кнопкових телефонів в оригінальному дизайні. Всі новинки будуть доступні в декількох кольорах.

Смартфони Tecno працюють на базі Android з фірмовою надбудовою HiOS,  що легко кастомізується, дозволяє оптимізувати і прискорити процеси, забезпечує приватність пристрою та даних на ньому і дозволяє отримувати оновлення "по повітрю". Всі пристрої проходять багатоступінчастий контроль якості за унікальною системою Blue Shield Quality Control, який включає, наприклад, 2-годинний стрес-тест високими температурами, 96-годинний тест спалахів, а також тести кнопок, портів, стійкості до падінь, скручування і багато іншого. 

Особливістю Tecno Mobile є фокус на інноваціях в моделях різних цінових сегментів, тому навіть в моделях середнього і бюджетного класу бренд широко використовує біометричні технології ідентифікації Face ID і сканер відбитку пальців, технологію поділу екрана на кілька вікон і розширений функціонал камер.
Смартфони і мобільні телефони Tecno будуть доступні в Україні в другій половині вересня.

Меню
Каталог товарів
Каталог товарів