REMAX на CEE 2019 дивує оригінальними дизайнерськими павербанками і бездротовими зарядками

Головна Новини REMAX на CEE 2019 дивує оригінальними дизайнерськими павербанками і бездротовими зарядками
14.04.2019

На стенді компанії REMAX представлені новинки з портативної акустики, бездротових та дротових навушників, як накладного типу, так і вставні.

Зокрема вакуумні навушники з трьома драйверами Remax RM-TR590 та навушники для поціновувачів насиченого басу Remax RM-F900, а також є можливість послухати компактні, накладні навушники Remax RM-805.

Ну і куди без павербанків Remax Proda Layter 10000mAh Wireless Charger, Remax Proda PPL-23 10000mAh та бездротової зарядки Remax Linon wireless charger 10W.

Павербанки тут на будь-який смак. Особливо вражають кольорові та яскраві дизайнерські варіанти.

Запрошуємо всіх 14 квітня на CEE 2019 Spring за адресою: м. Київ, вул. Межигірська, 82 (500 метрів від ст. м. Тараса Шевченка). Квитки можна придбати у касі виставки або за посиланням: https://erc.ua/cee

P.S. Дизайн продукції Remax поєднує в собі практичність і творчість. Ідеї молодості, пристрасті, моди і щастя роблять марку популярною серед молодого покоління. Продукти Remax надають вам концепцію смаку життя і моди, включаючи різні категорії, такі як захист, енергія, аудіо, модні сумки, креативні продукти тощо. Remax завжди прагне до нових технологій, спрямованих на виробництво практичних продуктів з гарною якістю і модним дизайном.

Меню
Каталог товарів
Каталог товарів