Нові подробиці про Call of Duty: Modern Warfare за участю капітана Прайса

Головна Новини Нові подробиці про Call of Duty: Modern Warfare за участю капітана Прайса
03.10.2019

На офіційному каналі Call of Duty опубліковане відео розмови директора студії Infinity Ward і британського актора Беррі Слоуна, який у новій грі зіграв капітана Прайса, улюбленого персонажа фанатів оригінальної трилогії.

Крім інтерв’ю, у відео була показані кадри зі зйомок, а також кадри геймплею нової Call of Duty: Modern Warfare.

Розробники повідомляють, що в новій грі вони намагалися переосмислити оригінальну трилогію Call of Duty від початку і до кінця. За словами Тейлора Куросакі, директора студії Infinity Ward, він намагався створити гру, яка не просто дала б змогу гравцям пережити емоції, які викликала оригінальна трилогія, а навіть перевершити спогади від неї.

За допомогою нової технології захоплення рухів розробникам вдалося відтворити деталізований навколишній світ і точно передати потік освітлення на персонажах і поверхнях об’єктів, що в підсумку забезпечило надреалістичне зображення гри.

Більше подробиць про Call of Duty: Modern Warfare, глобальний реліз якої заплановано на на 25 жовтня 2019 року на PlayStation4, Xbox One та ПК, дивіться у відеоролику. Вартість і де придбати Call of Duty: Modern Warfare можна дізнатися за посиланням. 

Меню
Каталог товарів
Каталог товарів