Bosch Professional. Для робіт в умовах пилу та води

Головна Новини Bosch Professional. Для робіт в умовах пилу та води
02.12.2021

Створені для натхнення майстрів: міцні вимірювальні інструменти Bosch Professional.

Ударостійкі

Екстремальні умови на будмайданчику не є перешкодою для роботи вимірювальних приладів. Їх неймовірна міцність дозволяє їм стійко без пошкоджень переносити падіння і тряску при перевезенні. Тож можна повністю зосередитися на своїй роботі. Це збереже не лише нерви, але й час та гроші.

Корпус ABS з амортизуючим гумовим покриттям

Стабілізуюча конструкція ребер

Захист кнопок та дисплея

Стійка до розриву силіконова клавіатура

Захищені від води та пилу

Вимірювальні інструменти захищені від бризок води і пилу, їх можна використовувати у приміщенні та просто неба за будь-яких погодних умов. Таким чином, можна користуватися інструментами навіть в мокрих і брудних рукавичках - інструмент легко очищається. Це заощаджує час та кошти на ремонт.

Водонепроникні клейові з’єднання

Суцільне гумове ущільнення між оболонками корпусу

Герметичний USB-інтерфейс

Силіконові ущільнювачі на механічних вимикачах

Надзвичайно точні

Вимірювальні інструменти не лише надзвичайно надійні, але й абсолютно точні. Такий результат забезпечується завдяки високопродуктивним датчикам, а також перевірці функціонування всіх вимірювальних інструментів наприкінці виробничого процесу. З надзвичайно міцними та точними інструментами робота стане ще ефективнішою.

Кінцева перевірка пристрою

Перевірка функціональності за екстремальних умов

Складні процедури калібрування

Найвищі та сертифіковані стандарти виробництва

Пройшли випробування на витривалість

Можна покластися на інструменти, оскільки вони проходять випробування за стандартних та екстремальних умов. Тож їм можна довіряти навіть за екстремальних умов на будівельному майданчику. Проте після сильного зовнішнього впливу на вимірювальний інструмент перед продовженням роботи рекомендується завжди виконувати перевірку точності.

  • ВИПРОБУВАННЯ ПАДІННЯМ. Під час цього випробування падінням пристрої скидаються з різної висоти в різних напрямках на тверду бетонну поверхню. Починають з найгіршого сценарію і кілька разів поспіль кидають інструменти на чутливі ділянки.
  • ЗАХИСТ ВІД ВОДЯНИХ БРИЗОК ТА ПИЛУ. Всі вимірювальні інструменти мають ступінь захисту не нижче IP54, тобто вони захищені від пилу в шкідливих кількостях і від бризок води з усіх боків. Ротаційний лазер GRL 600 CHV Professional, який використовується переважно за межами приміщення, навіть має клас захисту IP68. Завдяки цьому він захищений від більшої кількості води.
  • ТЕМПЕРАТУРНЕ ВИПРОБУВАННЯ. Пристрої повинні працювати правильно і точно навіть в екстремальних умовах. Під час випробувань у кліматичній камері відповідний пристрій блокується на декілька годин за температури нижче нуля і за дуже високої температури. Згодом перевіряється повна функціональність пристрою.
  • ТЕСТУВАННЯ НА ВІБРАЦІЮ. Для перевірки впливу вібрації на вимірювальний інструмент виконується тестування на вібрацію. Інструмент затискається в різних напрямках на вібраційній плиті та струшується протягом двох годин. Таким чином гарантується, що вимірювальні інструменти будуть надійно захищені під час транспортування.

Меню
Каталог товарів
Каталог товарів