Canon PIXMA. Професійний фотодрук вдома

Головна Огляди Canon PIXMA. Професійний фотодрук вдома
10.11.2017

Нові пристрої Canon PIXMA «3 в 1» — багатофункціональні рішення для друку, сканування та копіювання фото й документів у домашніх умовах.

Усі моделі лінійки PIXMA мають низку зручних можливостей: інтуїтивний інтерфейс, автоматичний двосторонній друк, підключення за допомогою Wi-Fi та Bluetooth, низьке енергоспоживанням і технології швидкого бездротового друку AirPrint (Apple iOS), Mopria (Android) і Windows 10 Mobile. Завдяки компактності та привабливому дизайну відмінно впишуться в інтер’єр будь-якого будинку.

Просте використання

Розмір дисплеїв варіюється від 2,5" у пристроїв з кнопковим управлінням (PIXMA TS5140) до 5" у сенсорних (PIXMA TS9140). Завдяки продуманому інтерфейсу налаштування бездротового підключення? вибір параметрів друку і типу паперу не викличуть жодних труднощів.

Широкі мережеві можливості

Принтери PIXMA підключаються за допомогою Wi-Fi не тільки до комп’ютера, але і безпосередньо до смартфона або планшета. Завдяки застосунку Canon PRINT для копіювання, сканування і друку більше не потрібен комп’ютер — усі ці операції виконуються з мобільних пристроїв по бездротовій мережі.

Функція PIXMA Cloud Link роздруковує фото із соціальних мереж. З Instagram можна надрукувати фото в квадратному форматі і без меж.

Радість творчості для всієї родини

Message in Print розміщує на надрукованих світлинах невидимі повідомлення, що містять анімацію, музику, відео або текст.

PIXMA підтримують низку сервісів і застосунків Canon для творчості, які сподобаються всій родині: Creative Park, Creative Park Premium, Easy Photo-Print +, My Image Garden тощо.

Найвища якість друку

Нові картриджі одного з трьох розмірів: стандартний, XL або XXL — забезпечують високу якість друку в домашніх умовах, підвищують точність передачі кольору і стійкість до вицвітання. Якщо друкуєте багато фотографій і документів, розгляньте варіант XL, який служитиме удвічі довше стандартного картриджа, або XXL, який надрукує втричі більше.

  • PIXMA TS5140 — недорогий, практичний і виключно легкий у використанні принтер з двома картриджами FINE.
  • PIXMA TS6140 — компактний, але потужний кольоровий принтер з п’ятьма роздільними картриджами.
  • PIXMA TS8140 — модель із вишуканим дизайном і новою технологією шестикольорового друку.
  • PIXMA TS9140 — топовий принтер для друку фотографій професійного рівня.

Товари з публікації
код товару: 2228C007
5458 грн*
є в наявності
Формат пристрою:A4; Технологія друку:струменевий; Кольори:кольоровий; Швидкість чорно-білого друку:13 ст/хв; Швидкість кольорового друку:6.8 ст/хв; Швидкість друку, 10х15 см:43 сек/фото; Кількість картриджів:2 шт; Габарити (ШхГхВ):425 x 315 x 147
Меню
Каталог товарів
Каталог товарів