Sparky. Надійний інструмент із власною історією

Головна Огляди Sparky. Надійний інструмент із власною історією
23.11.2017

Sparky — популярний розробник і виробник електроінструментів, сільськогосподарських машин, навантажувачів і генераторів. 1997 року компанія переходить під управління Sparky Group зі штаб-квартирою в Берліні.

Сьогодні компанія випускає дві cерії обладнання:

  • Sparky Professional — техніка, призначена для використання при будівництві та ремонті. Має синьо-сірий корпус;
  • Sparky HD (Heavy Duty) — інструменти в синьо-червоному корпусі, їх можна застосовувати на виробництві.

Шуруповерт — лідер продажів

Двошвидкісні акумуляторні дрилі класу «1 кг» в ударному — BUR2 10.8Li-C HD і безударному — BR2 10.8Li-C HD виконаннях. Шуруповерти — незамінні інструменти кожного майстра — отримали редуктор з магнієвого сплаву, новий надійний двигун з регулюванням крутного моменту і вимикач з електронним регулюванням обертів. Максимальний крутний момент інструментів — 34 Нм.

Зручна швидка зарядка: з двома акумуляторами Li-Ion, які мають електронно-захищені елементи, можна працювати безперервно — на той час, коли один розрядиться, другий вже буде готовий до роботи. Час зарядки — 40 хвилин. Для контролю є вбудований дисплей з індикацією рівня заряду. На одному заряді можна вкрутити близько 180 шурупів. Всього 20 режимів регулювання крутного моменту, в ударної моделі додатково — функція свердління.

Компактний, є яскраве світлодіодне підсвічування робочої зони. Захищений від перевантажень.

Незамінний для монтажних робіт, на меблевих виробництвах, для обшивки балконів, веранд вдома тощо.

Комплектація: кейс, інструкція, зарядний пристрій, другий акумулятор, шуруповерт.

«Болгарка» або кутошліфувальна машина

Розглянемо на прикладі MBA 2600PA HD — КШМ потужністю 2,6 кВт при вазі 6,5 кг.

MBA2600PA

Ця КШМ зручна, потужна, з «невмирущим» редуктором і ергономічним дизайном, має поліпшену вентиляцію двигуна, антивібраційну ручку. Виготовлена з високоякісного пластику, який не боїться подряпин і падінь. У пріо­ритеті при роботі з «болгарками» завжди була безпека.

І завдяки плавному пуску, який в «болгарках» від Sparky на належному рівні, ваша робота комфортна і захищена від травм. Однак є ще одна корисна функція: якщо при включеній кнопці «пуск» вставити штепсель в розетку, то машина не увімкнеться (ця функція запобігає випадковому включенню, якщо, наприклад, вимкнути світло, а потім, раптово увімкнути). Особливо радують такі дрібниці як трипозиційне розташування ручки, подвійна ізоляція, щітки, які самостійно вимикаються і швидкозажимний кожух. Електронне керування та гарний захист від пилу — вагомий плюс. Кабель якісний, прогумований, при роботі на холоді не дубіє і роботі не заважає.

До того ж спецпокриття якоря і статора двигуна зроблять роботу цієї «болгарки» довговічною і безпроблемною.

Пилосос Sparky VC1431MS

Ремонт і будівельні роботи цілком сумісні з чистотою і порядком, якщо ви користуєтеся професійним пилососом Sparky VC1431MS, який підходить для сухого та вологого прибирання зі сталевим 30-літровим контейнером, телескопічною хромованою металевою трубою і 2,5-метровим ударостійким шлангом діаметром 36 мм.

VC1431MS

Ця модель може застосовуватися для всмоктування побутового та індустріального пилу, крупинок, стінного пилу, а також як ефективна система пиловловлювання при виконанні свердлильних і фрезерувальних робіт. Насадки, що входять до базової комплектації, ефективно збирають кварцовий пісок, дрібний пил, дрібний дерев’яний пил, каміння, фарби та інші матеріали.

Є додаткова розетка для підключення електроінструментів для використання пилососів як пристроїв для пило­вловлювання під час роботи в закритих приміщеннях.

Підійде не тільки для жорстких умов експлуатації на виробництві, а й буде корисний у будинку для прибирання майстерні, гаражу, надворі тощо.

На всі електроінструменти Sparky поширюється гарантія три роки (за умови реєстрації на офіційному сайті).

Меню
Каталог товарів
Каталог товарів