ThinkSystem i ThinkAgile від Lenovo

Головна Огляди ThinkSystem i ThinkAgile від Lenovo
25.01.2018

Нове портфоліо серверів б’є світові рекорди продуктивності. У рамках світової прем’єри корпоративних рішень ThinkSystem на платформі Intel і ThinkAgile компанія Lenovo представила на українському ринку нову широку лінійку продуктів і рішень для центрів обробки даних.

Lenovo, що посідає перше місце у світі в рейтингах задоволеності замовників і надійності серверного обладнання на архітектурі x86, представила широкий портфель продуктів і рішень для ЦОД, серед яких сервери, системи зберігання даних, мережеві пристрої, програмне забезпечення та сервіси для ЦОД. З ними є можливість використовувати весь потенціал революції інтелектуальних технологій і закласти міцну основу для підтримки технологій, що трансформують сьогоднішній світ. Це насамперед аналітика даних, високопродуктивні обчислення, хмарні технології, штучний інтелект і машинне навчання.

Компанія презентувала два нові бренди — ThinkSystem і ThinkAgile.

ThinkSystem — золотий стандарт галузі

Портфоліо лінійки ThinkSystem на базі новітніх процесорів Intel Xeon Scalable створено, щоб допомогти замовникам спростити їхні проекти та впоратися з найскладнішими викликами.

Сервери нового бренда ThinkSystem уже досягли 42 нових світових рекорди!

Lenovo ThinkSystem SR650 FRVW

Нові рішення ThinkSystem задають золотий стандарт для галузі, коли під єдиним брендом з'являються сервери, системи зберігання даних і мережеві пристрої. Портфоліо ThinkSystem із легкістю адаптується до потреб замовника залежно від рівня його задач, зменшуючи складність і вартість проектів.

На сьогодні відомо вже 14 нових серверів, платформи для критично важливих обчислень, системи з надщільним розміщенням обчислювальних ресурсів, blade-платформи, а також нові гіперконвергентні системи. Використовуючи їх, клієнти зможуть вирішувати бізнес-задачі та оптимізувати ІТ-інфраструктуру. Крім того, клієнтам не потрібно вибирати між різними технологіями, побоюючись заміни постачальника або відсутності можливості масштабувати через зміни робочих навантажень.

Усі сервери ThinkSystem працюють на новій серверній платформі Intel Xeon Scalable. Процесори мають нову мікроархітектуру ядра, нові вбудовані розніми та контролери пам’яті, завдяки чому платформа поєднує в собі продуктивність, надійність, безпеку та керованість, що необхідно для ЦОД і мережевої інфраструктури. Широкий спектр інноваційних рішень, втілених у нових процесорах і платформі, увібрав у себе технологію Intel AVX-512, архітектуру Intel Mesh, Intel QuickAssist, Intel Optane SSD (що значно підвищує як швидкість, так і надійність SSD), Intel Omni-Path Fabric тощо. Тепер можна задіяти у 4,2 рази більше віртуальних машин порівняно із системою чотирирічної давнини, покращуючи сукупну вартість володіння на 65 %.

Lenovo ThinkSystem SR950

Найочікуванішими є двопроцесорні сервери, а саме: SR530, SR550, SR570, SR590, SR630 та SR650. Найпотужніші у своєму класі — сервери з масштабуванням від чотирьох до восьми процесорів — це моделі SR850, SR860 та SR950.

Сім із 14 нових серверів ThinkSystem передбачають роботу з хмарними обчисленнями, великими даними, аналітикою та базами даних, а також Lenovo оголосила про свою участь у програмі Intel Select. Ці корпоративні рішення покликані підвищити віддачу інвестицій для бізнесу клієнтів, завдяки продуктивності та надійності серверів, разом з програмним забезпеченням від провідних виробників.

ThinkAgile: готовність до потреб завтрашнього дня

ThinkAgile — абсолютно нова лінійка програмно-визначених рішень, побудованих на базі платформ Lenovo ThinkSystem і здатних підлаштовуватися під мінливі потреби підприємства, знижуючи при цьому витрати та спрощуючи інфраструктуру порівняно з традиційними рішеннями. Продукти ThinkSystem і ThinkAgile чудово поєднуються один з одним, що є хорошою умовою для створення основи для дата-центру майбутнього.

Програмне забезпечення XClarity Administrator надає централізовану консоль управління інфраструктурою ThinkSystem і ThinkAgile. За допомогою API-інтерфейсів Redfish і програмних модулів XClarity Integrators можна розширити процеси управління, що існують, в дата-центрі, використовуючи інфраструктуру Lenovo.

Lenovo SR950 SOFVW 24HDDs

Нова лінійка рішень ThinkSystem і ThinkAgile вже доступна для замовлень в ERC.

Меню
Каталог товарів
Каталог товарів