Високопродуктивний масштабований сервер для робочих навантажень з великим об'ємом обчислень

Головна Огляди Високопродуктивний масштабований сервер для робочих навантажень з великим об'ємом обчислень
26.02.2018

Lenovo ThinkSystem SR650 - оптимальний двопроцесорний сервер заввишки 2U, найбільш поширений в світі. Його використовують підприємства великого та середнього бізнесу, постачальники керованих і хмарних послуг. Він розроблений для забезпечення високої продуктивності завдяки підтримці центральних процесорів з виділенням тепла 205 Вт, дисків NVMe з малим часом затримки і потужних графічних процесорів (GPU).

З огляду на репутацію рішень Lenovo як найнадійніших систем, сервер SR650, що відрізняється високою гнучкістю і різноманітністю можливих конфігурацій, є ідеальною платформою для гіперконвергентної інфраструктури (HCI) або програмно-визначної системи зберігання даних (SDS).

ThinkSystem SR650 підтримує установку двох продуктивних процесорів Intel Xeon сімейства Scalable, які мають на 27% більше ядер і підтримують вдвічі більший обсяг оперативної пам'яті в порівнянні з попереднім поколінням процесорів.

Підтримується два високопродуктивних графічних процесора (GPU) потужністю 300 Вт і два адаптера ML2 NIC із загальним управлінням. Унікальна технологія Lenovo AnyBay надає можливість використовувати диски SAS / SATA HDD / SSD і NVMe SSD в одних і тих же відсіках для накопичувачів.

Крім того, підтримка різних рівнів зберігання даних підвищує продуктивність додатків і забезпечує оптимальну вартість рішення. Дзеркальні завантажувальні накопичувачі формату M.2 (купуються окремо) забезпечують надійність і швидку ініціалізацію ОС.

SR650 також підтримує блоки живлення 80 PLUS Platinum і Titanium і може працювати при температурах навколишнього середовища до 45 ° C, знижуючи таким чином експлуатаційні витрати.

Lenovo XClarity Controller - це абсолютно новий апаратний механізм управління, вбудований в кожен сервер ThinkSystem. XClarity Controller підтримує зручний графічний інтерфейс користувача і REST API-інтерфейси, відповідні галузевим стандартом Redfish. Завантаження сервера займає вдвічі менше часу, а оновлення микрокода відбувається до 6 разів швидше в порівнянні з серверами попереднього покоління.

Lenovo XClarity Administrator - це віртуалізований додаток, призначений для централізованого управління серверами ThinkSystem, системами зберігання даних і мережевими пристроями. Завдяки використанню адміністративних шаблонів і політик, воно спрощує процеси управління і обслуговування інфраструктури. Ця програма також виступає в ролі точки інтеграції, доповнюючи стандартні процеси управління центром обробки даних.

Сервери ThinkSystem SR630 доступні зі складу ЕRС!

За більш детальною інформацією прошу звертатись за адресою server@erc.ua.

Товари з публікації
код товару: 7X02A042EA
немає в наявності
Сервер Lenovo ThinkSystem SR630, відрізняється самої ємної підсистемою зберігання даних і найвищою продуктивністю серед всіх серверів Lenovo висотою 1U, прекрасно справляється з різноманітними робочими навантаженнями. Завдяки широкому вибору процесорів, накопичувачів і роз'ємів введення-виведення, він допоможе вам: 1) перетворити ресурси в служби, використовуючи затверджені моделі побудови гібридних хмар; 2) проводити аналіз потокових даних, застосовуючи перевірені рішення для роботи з великими даними; 3) підвищити продуктивність віртуалізованих систем обробки транзакцій, використовуючи перевірені архітектури побудови OLTP баз даних; 4) спростити горизонтальне масштабування сховищ даних, скориставшись інструкціями з налаштування гіперконвергентних інфраструктур (HCI) або програмно-визначених систем зберігання даних (SDS).
Меню
Каталог товарів
Каталог товарів