Унікальний водоплавний дрон PowerDolphin

Головна Огляди Унікальний водоплавний дрон PowerDolphin
23.05.2018

У відомому творі Ернеста Хемінгуея «Старий і море» описаний поєдинок між рибалкою і його великою рибою. На жаль, він закінчився поразкою обох. Цього могло б не статися, якби у старого був чудовий новий водоплавний робот PowerDolphin. До речі, письменник був фанатом риболовлі та прогулянок на яхті, тому, напевно, гідно оцінив би всі переваги нового дрона.

PowerVision — відомий виробник дронів з унікальним функціоналом вирішив порадувати новинкою — водоплавним роботом PowerDolphin. Примітний він перш за все здатністю зйомки у форматі 4К як над водою з кутом зйомки до 80°, так і нижче рівня води на 135°. Сумарно виходить 215°. Фото- та відеоконтент 4К можна завантажити прямо на смартфон або планшет, або ж переглядати в реальному часі у форматі 1080р на своєму девайсі за допомогою програми Vision+. Наприклад, поділитися з друзями в соціальних мережах або зберегти на пам’ять стрибок на серфі.

Отже, можливості «Дельфіна» практично безмежні: підводна риболовля, пошук косяків риб для заготівлі провізії, дослідження підводного світу, розробка топографічних карт, зйомка водних видів спорту, порятунок людей.

Новий рівень рибальства чи прощавайте вудки

З PowerDolphin рибальство виходить на новий рівень. Інтелектуальний пошуковий PowerSeeker значно підвищує здатність знаходити рибу, з виявленням її розташування в реальному часі та визначенням місць скупчення риби, напрямків рибних косяків на глибині до 40 м. Це допоможе рибалкам точно визначити найкраще місце та час для рибальства. За допомогою пульту дистанційного керування PowerDolphin можна заманити рибу в потрібне місце на відстані до 1 000 м, значно розширюючи можливі місця для рибальства. Після того, як риба заковтне принаду, PowerDolphin автоматично підсікає здобич та повертається до оператора, забезпечуючи абсолютно новий риболовний досвід. Нарешті можна забути про традиційні вудки.

На додачу є змога одночасно записувати весь процес рибальства у форматі 4K, щоб потім переглядати або шерити у соцмережах.

Зйомка серфінгістів, вейкерів і водних лижників

Мрієте про приголомшливі кадри у стилі National Geographic або зняти відеоролик, який підірве YouTube? PowerDolphin з легкістю впорається з цими завданнями: запише відео 30 кадрів у секунду якістю 4К або наробить фото роздільною здатністю 1080р на бортову карту пам’яті microSD або надішле на додаток смартфона/планшета.

Пошуково-рятувальні можливості

Маючи три швидкісні режими, «Дельфін» здатний плавати до 5 м/с, своєчасно та точно доставляючи прикріплені рятувальні засоби: щити, жилети, буї тощо.

У режимі реального часу можна спостерігати за епіцентром подій та миттєво реагувати без будь-якої технічної підготовки чи затримки, яка необхідна для катерів і шлюпок.

Найсучасніша техніка для наукових досліджень

PowerDolphin має до двох годин автономної роботи, оснащений інтелектуальним пристроєм гідролокації та функцією «слідуй по чотках» за допомогою GPS.

Він також може автоматично сканувати необхідні території та «малювати» підводні топографічні карти з функцією планування шляху за допомогою додатка Vision+. Вчені отримають високоточні дані у візуальній формі, що має велике значення для підводних досліджень.

Додаткові можливості та функції PowerDolphin

Активація при розпізнаванні води, керування за допомогою мобільних пристроїв, функція повернення додому, можливість швидкої заміни акумулятора та SD-карти — це тільки частковий перелік можливостей нового дрона компанії PowerVision.

Особливості

  • Дистанційне керування з радіусом дії 1000 м.
  • Автоматичне повернення на базу одним дотиком.
  • Вистежування риби на відстані до 40 м, автоматичне жбурляння принади і підсікання здобичі.
  • Три рівні швидкості
  • 2, 3 і 5 м/с.
  • Відео-, фотозйомка на поверхні та під водою у якості 4К.
  • Дві години на одному заряді.

 

Товар буде доступний для замовлення влітку. Подробиці про технічні характеристики PowerDolphin можна дізнатися на сайті виробника.

Меню
Каталог товарів
Каталог товарів