MIC IP Bosch. Аналітичні можливості обладнання за екстремальних умов

Головна Огляди MIC IP Bosch. Аналітичні можливості обладнання за екстремальних умов
20.06.2018

Інноваційне обладнання для відеоспостереження MIC IP Bosch стало «розумнішим» завдяки вбудованій відеоаналітиці.

Просто уявіть собі будь-який складний інфраструктурний об’єкт: скажімо, державний кордон, що проходить по безкрайній пустелі, скрижанілу залізничну станцію в Арктиці, частково вкритий туманом аеропорт або завод, що потопає у смозі. Якщо необхідно організувати відеоспостереження таких об’єктів, камери сімейства MIC IP, створені спеціально для екстремальних умов, — це оптимальний вибір. Сильний вітер, дощ, туман, 100-відсоткова вологість, температура від — 40 до + 65 °C, сильна вібрація, удари і навіть корозія — з усім цим вони впораються без проблем. Величезний потенціал камер MIC IP полягає в унікальній комбінації міцного корпусу і новітньої вбудованої технології Intelligent Video Analytics, призначеної для особливо складних умов експлуатації. Додаткові функції, як-от, наприклад, можливості відео­аналітики при виявленні руху, забезпечують повний контроль над ситуацією в екстремальних умовах.

Вбудована аналітика

Завдяки вбудованим аналітичним можливостям камери MIC IP Starlight 7000i та MIC IP Fusion 9000i можуть відрізняти помилкові тривоги від реальних загроз. Пристрої здатні видаляти перешкоди у вигляді снігу, дощу, граду та відображення у воді, формуючи потрібне зображення. Камери MIC надзвичайно витривалі до струсів від сильного вітру, міського транспорту тощо.

З появою IoT (Internet of Things), пристрої навколо нас стають більш взаємопов’язаними та «розумними». Як, приклад, можна навести функцію передачі метаданих камери MIC IP fusion 9000i. Камера об’єднує метадані з вбудованих об’єктивів (оптичного і тепловізійного) і допомагає сконцентруватися на менш помітних об’єктах, що потребують деталізації. Ось чому MIC IP Fusion 9000i є найбільш придатною для ситуацій, що потребують максимального контролю над тим, що відбувається, і раннього виявлення підозрілих об’єктів.

Наприклад, для захисту периметра аеропорту й інших важливих об’єктів інфраструктури (моніторинг мостів, тунелів і кордонів).

Відеоаналітика при виявленні руху

Ще одна нова функція, доступна в обох нових моделях MIC IP — це відеоаналітика при виявленні руху. Сигнал тривоги негайно відправляється оператору або активується функція Intelligent Tracking (якщо камера в режимі панорамування, масштабування та нахилу виявляє рухомий об’єкт або людину). Після активації функції Intelligent Tracking, об’єкти будуть відстежуватися автоматично. Оптимальний аналіз рухомих об’єктів забезпечується динамічним регулюванням поля огляду камери.

Технологія Starlight і функція Intelligent Defog

Технологія Starlight компанії Bosch доступна в стандартній комплектації камер MIC IP starlight 7000i та MIC IP fusion 9000i. Завдяки поєднанню технології з роздільною здатністю 1080p і частотою кадрів 60 кадр/с можна записувати кольорові зображення рухливих об’єктів з високим ступенем деталізації у сценах з мінімальною освітленістю (до 0,0077 Лк). Високий динамічний діапазон (120 дБ) забезпечує ідеальну експозицію об’єктів навіть за умов нерівномірної освітленості. Функція Intelligent Defog покращує видимість в умовах туману або в сценах з низьким контрастом. Якщо встановити додатковий прожектор, то камера MIC IP starlight 7000i зможе фіксувати зображення в цілковитій темряві на відстані до 450 м.

Керування відеоданими

У камерах MIC IP Starlight 7000i та MIC IP Fusion 9000i доступні функції динамічного усування шумів. Залежно від вмісту сцени, швидкість передачі даних можна значно збільшити (до 80 %). Завдяки цьому, можна якісно керувати відеоданими, значно знижуючи навантаження на мережу та вимоги до дискового простору, зменшуючи витрати без втрати якості відео і функціоналу.

Меню
Каталог товарів
Каталог товарів