Духові шафи Electrolux з парою

Головна Огляди Духові шафи Electrolux з парою
13.07.2018

Шеф-кухарі найкращих ресторанів використовують пару, щоб отримати кулінарний шедевр зі звичайних продуктів. Причому це необов’язково 100 % пара, як у пароварці, а поєднання пари і жару з різними рівнями вологості та температури. Додавання пари прискорює процес приготування, зберігає природну соковитість продуктів і може зробити абсолютно приголомшливу скоринку. Тепер можна готувати вдома як професіонал в духовці з парою Electrolux.

Соковитість

Завдяки використанню пари в процесі приготування можна зберегти м’якість і соковитість м’яса, при цьому його не потрібно постійно поливати жиром.

Хрустка скоринка

Поєднання пари і гарячого повітря забезпечать апетитну хрустку скоринку.

Чудовий смак кожного разу

Духові шафи Electrolux можуть забезпечити різні поєднання температури та концентрації пари для отримання ідеального смаку і текстури.

Чудовий колір

Перші враження – найважливіші. Приготування м’яса на парі з використанням гарячого повітря гарантує повну відповідність смаковим уподобанням – неважливо якому м’ясу віддаєте перевагу: з кров’ю або просмаженому.

Соковитість і м’якість

Комбінація пари і гарячого повітря збереже м’ясо ніжним і соковитим.

Збереження оригінальної текстури

Приготування з використанням пари зберігає оригінальну текстуру продуктів.

Волога пара

Корисні страви швидко і смачно. Цей режим забезпечує 100-відсоткову пару, як у пароварці, але готує ще краще, оскільки можна регулювати температуру готування.

Гаряча пара

Хрустка золотава скоринка зовні та ніжна м’якоть всередині завдяки конвекційному нагріву, високій температурі та додаванню пари. Все, що необхідно для запікання м’яса, риби, птиці, хліба і всієї випічки, а також запіканок.

Інтенсивна пара

Для делікатного тушкування вишуканих страв, таких як: терріни, паштети, печеня, страви в горщиках. Температура нижча, ніж у режимі «Гаряча пара», а вологість вища. Таким чином, досягаються необхідні умови для тушкування і томління.

Готуйте на солі з Гімалаїв (E2SLT)

Соляний блок Electrolux – стильне і корисне для здоров’я рішення для приготування і подачі продуктів. Блок з рожевої кам’яної солі, видобутої в Гімалаях, здатний витримувати високі та низькі температури. Використовуйте на варильній поверхні, грилі, в духовці або як охолоджену сервірувальну тарілку. З соляним блоком страви вразять приголомшливим смаком.

СПЕЦИФІКАЦІЇ:

  • Модель духова шафа Electrolux CombiSteamDeluxе
  • Код товару: EOB8757ZOZ
  • Дев’ять автоматичних програм: «Вага/термосенсор»; «Звуковий сигнал»; «Електронне регулювання температури»; «Улюблена програма»; «Термосенсор з автоматичним вимкненням духової шафи»; «Індикація та використання залишкового тепла»; «Таймер»; «Нагадування про очищення».
  • Об’єм 73 л
  • Клас енергоефективності А+
  • Рівні приготування 3
  • Позиції дека 5
    • 1 деко для смаження/гриля
    • 1 деко для тортів і печива
    • Хромовані решітки 2
    • Телескопічні напрямні
    • Освітлення
    • Очищення парою
  • 16 режимів: «Нижній нагрів»; «Випічка хліба»; «Розморожування»; «Швидкий гриль»; «100 % пара»; «Гриль»; «50 % пара + 50 % нагрів»; «Збереження теплим»; «Конвекція з вологою»; «Піца»; «25 % пара + нагрів»; «Повільне приготування»; «Верхній/нижній нагрів»; «Конвекція»; «Турбо-гриль».
  • Німеччина

Меню
Каталог товарів
Каталог товарів