БФП HP Ink Tank. Платіть менше, друкуйте більше

Головна Огляди БФП HP Ink Tank. Платіть менше, друкуйте більше
27.09.2018

Оновлені БФП HP Ink Tank ізсистемою безперервної подачі чорнил стануть упригоді домашнім користувачам тамалому бізнесу,що багато друкують.

Сучасні реалії спонукають бізнес та індивідуальних користувачів ретельно вибирати пристрої та рішення, намагаючись заощадити якомога більше. Для задоволення зазначених потреб призначено нову серію багатофункціональних струменевих принтерів із системою безперервної подачі чорнил HP Ink Tank, що стала наступним щаблем еволюції пристроїв HP DeskJet GT. Моделі пристосовано для виконання значних обсягів друку, вони відзначаються низькою вартістю одного надрукованого аркуша.

Особливості та унікальні риси моделей

БФП HP Ink Tank 315 не має мережевого інтерфейсу. HP Ink Tank 415 оснащено бездротовим модулем Wi-Fi та функціями друку з мобільних пристроїв. Моделі використовують процесор із частотою 360 МГц. Загалом технічні характеристики моделей дуже схожі.

Головна риса пристроїв — це вбудована система безперервної подачі чорнил, якій, власне, вони і завдячують своєю назвою. Система надійніша і легша у використанні, аніж аналоги сторонніх виробників. До того ж система резервуарів із чорнилом має унікальну конструкцію із захистом від проливання. Завдяки чому заправити чорнила зможуть навіть пересічні користувачі. Конструктивні особливості БФП роблять їх придатнішими для транспортування і роботи у складі мобільного офісу, аніж інші моделі принтерів. З резервуарною системою з прозорими стінками можна стежити за рівнем чорнил як візуально, так і через інтерфейс ПЗ.

Оснащення та технічні характеристики

Пристрої HP Ink Tank — це струменеві БФП, що засновані на принципі термального друку. Виробник рекомендує використовувати принтери колективам до трьох користувачів та щомісячним обсягом друку до 1000 сторінок А4. У режимі чернетки БФП друкують 19 стор./хв і до 8 стор./хв за стандартом ISO. Ці самі показники для кольорового друку становлять 15 стор./хв та 5 стор./хв відповідно. Двосторонній друк можливий у ручному режимі, і має підтримку на рівні драйвера, доступна опція друку без полів.

Планшетний сканер з роздільною здатністю 1200 × 1200 dpi, сканування аркуша А4 займає 21 секунду. БФП створюють монохромні копії документів зі швидкістю до 6,5 копії/хв або дві кольорові копії за хвилину.

Моделі обладнано символьним дисплеєм з блоком аналогових кнопок керування та індикаторами стану. Визначна риса принтерів HP Ink Tank — низький рівень шуму під час роботи.

Витратні матеріали

Принтери HP Ink Tank використовують кольорові чорнила та пігментні чорні чорнила, завдяки яким можна отримати темніший і чіткіший текст. Використання оригінальних чорнил HP — запорука того, що надруковані фото вицвітатимуть у 22 рази повільніше.

Пляшечки з чорнилом можна повторно герметизувати, а ще вони мають захист від проливання. Для БФП передбачено окремі ємності, що містять пурпурні, жовті та блакитні чорнила, розраховані на друк 8000 сторінок. Ресурс ємності із чорним чорнилом становить 6000 сторінок. Виробник укомплектував БФП одразу двома пляшечками із фірмовими чорними чорнилами, що збільшує ресурс монохромного друку до 12000 сторінок. Головки, що друкують, також можуть бути замінені.

Принтери HP Ink Tank придатні для друку на звичайному офісному та фотопапері, а також конвертах, картках та наліпках, що значно розширює сферу їх застосування.

Меню
Каталог товарів
Каталог товарів