Весь світ дивиться телебачення Ultra HD

Головна Огляди Весь світ дивиться телебачення Ultra HD
24.10.2018

Ultra HD — останній передовий крок у галузі телебачення. Відео з роздільною здатністю 3840 × 2160 пікселів ще ніколи не було настільки чітким, як зараз. Стандарт Ultra HD — це в чотири рази більше пікселів, ніж у Full HD-стандарті (1920 × 1080 пікселів). Вища роздільна здатність — запорука більш тонкої градації кольорів і світла та, як наслідок, більшої деталізації зображення.

Завдяки прогресивному відтворенню до 60 кадрів за секунду технологія Ultra HD передає плавний малюнок і зводить до мінімуму кількість втрачених кадрів, забезпечуючи найкращі враження від перегляду. Усі найвідоміші виробники телевізорів пропонують UHD-екрани, і, хоча асортимент UHD все ще не надто широкий, зараз чи не найактуальніший час, щоб придбати UHD-телевізор.

  • HD-контент може бути збільшено до вищої роздільної здатності екрану Ultra НD-телевізора. Чим кращий вхідний сигнал, тим чіткішим виходить зображення. Найчіткіша якість зображення — НD.
  • Стрімінгові сервіси вже пропонують контент у якості Ultra НD.
  • Деякі камери та смартфони знімають відео, які можуть відображатися лише на телевізорі Ultra HD. Знімки, зроблені камерами з роздільною здатністю 10 Мп та вище, найкраще переглядати саме на Ultra HD-телевізорі.

Що означають абревіатури?

HDMI 2.0 Інтерфейс для передавання мультимедіа. Для перегляду Ultra НD-телевізора потрібен найсучасніший HDMI-рознім для передавання відео високої якості.
HDCP Технологія захисту широкосмугового цифрового вмісту у форматі Ultra НD від копіювання.
Це технічний термін для позначення формату Ultra НD. Роздільна здатність 4К відповідає високій щільності пікселів – З840 × 2160.
HDR Високий динамічний діапазон – технологія відображення з більшою контрастністю між дуже яскравим світлом і глибокими темними кольорами зі збереженням точної деталізації. Кольори в HDR краще відкалібровані, на відміну від стандартних технологій відображення.
Модуль CI Plus Інтерфейс під’єднання, який уможливлює перегляд закодованих каналів. Також модуль дає змогу підключити телебачення високої чіткості HD+.
HEVC (Н. 265) Високоефективне кодування відеозображення – сучасний стандарт стиснення відео. Завдяки стандарту HEVC телевізор здатен приймати сигнали з більшою можливістю стиснення зі збереженням високої якості відео.

Меню
Каталог товарів
Каталог товарів