Багатофункцiональний бездротовий пилосос-стiк Rhapsody

Головна Огляди Багатофункцiональний бездротовий пилосос-стiк Rhapsody
12.11.2018

Ергономічний та технічно вдосконалений Rhapsody — новий бездротовий пилосос-стік бренда Hoover. Потужний, проте дуже легкий і маневрений. Ексклюзивна технологія HSpin-Core — це абсолютно нова система розподілу пилу, що забезпечує надзвичайну простоту очистки ємності для сміття без контакту з брудом. Технологічні інновації моделі чудово поєднуються із легкістю використання: дизайн пилососу продуманий та елегантний, а усі деталі ретельно підібрано для більшої зручності споживача.

Багатофункціональність

Це надійний помічник у будь-якій справі. Завдяки широкому розмаїттю компактних знімних насадок можна бездоганно очистити будь-яку поверхню, дістатись до високих шаф, стелі та навіть до найвужчих місць вдома і в авто.

Технологія HSpin-Core

Завдяки цій технології система розподілу бруду приводиться в дію спеціально розробленим двигуном, який створює додатковий потужний повітряний потік, що спрямовує пил, бруд та ворс у нижню частину ємності для сміття. Перш за все, це значно полегшує процес очищення ємності та дає змогу уникнути контакту з пилом. Як результат — простота у застосуванні й обслуговуванні.

Зручне та легке керування

Продуману панель керування розташовано у верхній частині продукту завдяки чому можна самостійно обирати режими роботи під час прибирання: натисканням кнопки увімкнути застосування щітки для килимів або ж обрати режим «турбо» для збільшення потужності у випадку складних забруднень.

Бездротові технології

Використовуйте продукт із високопродуктивним та легким літієвим акумулятором із напругою 22 В і не обмежуйте себе довжиною дротів. Час заряджання акумулятора — 5 годин, а час роботи після перезарядки сягає 35 хвилин — цього достатньо, щоб прибрати весь дім. До того ж батарею можна заряджати як окремо від апарату, так і не виймаючи з нього.

Неперевершена маневреність

Rhapsody може з легкістю оминати меблі та інші перешкоди у будинку завдяки системі легкого керування. Спеціальний механізм, що обертається на 180°, допоможе дістатись до найскладніших місць легким поворотом руки.

Настінне кріплення

Легко зберігайте апарат та аксесуари за допомогою настінного кріплення. Але лише стандартні аксесуари та міні-турбонасадку (якщо це передбачено комплектацією).

Для всіх типів поверхонь RA22AFG 011

Додаткова паркетна насадка для прибирання делікатних поверхонь

Домашні тварини RA22PTG 011

Є міні-турбонасадка, яка буде корисною для власників домашніх тварин

Для дому й автомобіля RA22HCG 011

У комплекті є все необхідне для прибирання дому та автомобіля

Протиалергенний RA22ALG 011

Має систему Allergy care plus

Меню
Каталог товарів
Каталог товарів