Сама елегантність - Kaiser EH 6318

Головна Огляди Сама елегантність - Kaiser EH 6318
29.11.2018

Кавоварками і вдосконаленими їхніми родичами – кавомашинами, сьогодні нікого не здивуєш. Чи не кожен другий прихильник справжньої міцної кави вже встиг обладнати свою кухню цим розумним пристроєм.

Якщо не уявляєте свого життя без кавових напоїв, у розмаїтті яких можна легко заплутатися, але ще не встигли придбати такий корисний прилад, гарним вибором стане вбудована багатофункціональна автоматична кавомашина Kaiser EH 6318 KA.

Ця модель має елегантний дизайн La Perle, завдяки якому стане родзинкою будь-якого інтер’єру. Корпус пристрою виготовлено зі шліфованої нержавіючої сталі Inox з Anti touch ефектом, скла та пластику; для керування використовують кольоровий інформативний TFT-дисплей і сенсорні кнопки. Для приготування улюблених еспресо, макіато, лате, американо або австралійського лунго (у машини є регулятор міцності кави) можна використовувати як готову мелену каву, так і зерна, які можна перемолоти за допомогою вбудованої кавомолки. Справжнім поціновувачам цього напою відомо, що смакові якості безпосередньо пов’язані з помелом. Дбаючи про користувача, Kaiser обладнав кавомашину EH 6318 KA функцією регуляції ступеня помелу.

Полюбляєте насолоджуватися горнятком-другим капучино з ніжною пишною пінкою? Тут у пригоді стане капучинатор. Крім того, щоб позбавити користувачів необхідності щоразу налаштовувати те чи інше, є кілька автоматичних програм. Тиск кавомашини є гарантією швидкого та легкого приготування міцного та смачного напою. Ця модель має максимальний тиск пари, що становить 20 бар, а температура води у бойлері — 87 – 95°С.

Приємними бонусами, що допомагають полегшити експлуатацію та догляд за пристроєм, стануть індикатори наявності води, кави та забруднення. Якщо в будинку є маленький допитливий бешкетник, який досліджує все навколо, – можна не турбуватися. Kaiser EH 6318 KA обладнано функцією блокування від дітей, яке повністю обмежує доступ до керування.

У справжніх бариста є таке правило – наливати еспресо виключно в гарячу чашку. Якщо мрієте готувати каву на професійному рівні, тоді обов’язково знадобиться ящик для підігріву посуду Kaiser EH 6314 GW.

Меню
Каталог товарів
Каталог товарів