Поповнення у світі трансформерів. Acer Spin 5

Головна Огляди Поповнення у світі трансформерів. Acer Spin 5
09.12.2018

Універсальні пристрої Acer стали новим етапом еволюції класичних лептопів. Тепер працювати можна навіть на колінах, переглядати улюблений серіал будь-де, а ще грати та займатися творчістю – усі ці можливості відкривають мобільні комп’ютери серії Spin.

Головна особливість дизайну цих гаджетів полягає у поворотній конструкції екрана (на 360°): один оберт — і ноутбук перетворюється на потужний планшет, з яким зручно працювати на колінах, і навпаки. Ще два проміжні режими: «намет», коли пристрій спирається на бічні грані, та «термінал», у якому клавіатура відіграє роль підставки, — зручні для перегляду відео або презентацій і роботи із сенсорним екраном.

Свобода творчості

У металевому корпусі завтовшки 17,9 мм виробник вмістив потужні комплектуючі: новітній процесор Intel 8-го покоління, що забезпечує швидке завантаження додатків та роботу над кількома завданнями одночасно без затримок; потужну відеокарту GeForce GTX 1050 у флагманській моделі та сенсорний IPS-екран, що характеризується роздільною здатністю Full HD і разом із технологією Acer Color Intelligence забезпечує яскравість і чіткість зображення. В екран вбудовано фільтр Acer BluelightShield, який регулює інтенсивність випромінювання синього кольору, знижую­чи навантаження на очі. Також пристрій обладнано електронним пером Acer Active Stylus — потужним інструментом для малювання, створення схем чи нотаток на екрані завдяки технології Windows Ink.

Потужне звучання

Два високочутливі мікрофони зі збільшеним радіусом дії, якими оснащено пристрій, забез­печують якісний зв’язок під час відео­конференцій, що підтверджує сертифікат Skype for Business. Пристрої Acer Spin 5 обладнано одразу чотирма фронтальними динаміками, що мають особливу конструкцію, яка у поєднанні з технологіями Acer TrueHarmony Smart Amplification та Dolby Audio Premium забезпечує чіткий та бездоганний звук. Незалежно від положення лептопа завдяки технології автоматичного налаштування аудіоканалів звучання буде гучним і спрямованим у бік користувача.

Біометричний захист

Задля більшої безпеки у цьому гаджеті замість звичайних паролів використовують сканер відбитку пальця або задіюють функцію Windows Hello для входу до системи за допомогою зображення з веб-камери.

Досконалі комунікації

Наявні всі сучасні інтерфейси для швидкого обміну даними, включно з портами USB3.1 та USB Type-C із підтримкою Thunderbolt. Тільки потужний стабільний сигнал — бездротовий модуль Wi-Fi 802.11ac використовує масив антен 2 × 2 MU-MIMO, що втричі прискорює обмін даними.

Робота впродовж дня

Користувач Acer Spin може впевнено розраховувати на 10-13 годин роботи від акумулятора, а отже, продуктивно працювати у дорозі впродовж робочого дня або переглядати відео високої роздільної здатності.

Багатогранне застосування

Екран, що обертається на 360°, забезпечує розмаїття сценаріїв застосування. З Acer Spin 5 користувач має змогу грати у сучасні ігри, як на звичайному 15-дюймовому ноутбуці. Варто накрити клавіатуру екраном — можна отримати великий планшет, з яким зручно вмоститися на дивані для перегляду серіалу. Додавши стилус, отримаєте зручний інструмент для творчості, адже завдяки широким функціональним можливостям та значному запасу швидкодії Spin 5 впорається з будь-яким завданням для мобільного комп’ютера, як-от обробка графіки та відео, робота з презентаціями, відтворення медіа-контенту тощо, забезпечуючи зручність використання за будь-якої ситуації.

Технічні характеристики

  • Процесор Intel Core i5/i7
  • Пам’ять до 16 ГБ DDR4
  • Відеокарта Intel UMA/GeForce GTX 1050 4 ГБ
  • Накопичувач 256/512 ГБ
  • Екран IPS 15,6”, сенсорний
  • Роздільна здатність1920 × 1080
  • Антена 2 × 2 802.11ac, MU-MIMO, Bluetooth 4.1
  • Операційна система 64-бітна Windows 10 Home/Pro

Меню
Каталог товарів
Каталог товарів