Викрутка для комфортної роботи Bosch GO

Головна Огляди Викрутка для комфортної роботи Bosch GO
31.01.2019

Для добротної роботи у майстра повинен бути арсенал необхідних інструментів. Причому чим більше спеціалізованими вони будуть – тим краще. Подарувати компактну електровикрутку Bosch GO домашнім чаклунам – гарна ідея.

Bosch GO – електрична викрутка, яку призначено для вкручування або викручування гвинтів по готовій різі та монтажного загвинчування у м’які матеріали – тобто ефективного використання під час збирання меблів, електронних пристроїв, робіт над головою. Цей перелік обумовлено частотою обертів, розмірами, вагою і потужністю приладу. Саме розміри і вага надають комфорту під час використання, а можливість регулювання частоти обертання не зашкодить у разі роботи з м’яким матеріалом.

Bosch GO – оптимальний компактний інструмент для тих, хто збирає або ремонтує багато електроніки. Також стане у пригоді тим, кому бракує сили рук, щоб працювати із стандартною викруткою.

У кейсі з викруткою Bosch GO є магнітний подовжувач, набір біт у кількості 33 одиниці, тож можна вкрутити будь-що, а сам кейс збереже пристрій від пилу та надмірної вологи.

Викрутку обладнано літій-іонним акумулятором, який заряджається через стандартний Micro-USB рознім – це надає компактності та легкості. Завдяки вазі лише у 280 г її легко носити із собою. Користуватися Bosch GO дуже просто – необхідно трохи натиснути на викрутку, і вона почне роботу.

Корпус виконано з пластику з гумовим покриттям, що забезпечує надійний хват без прослизання. Шестигранний тримач біт забезпечено магнітом. У торцевій частині викрутки є ремінець для підвішування на зап’ясті і трисекційний світлодіодний індикатор заряду, поряд розташоване колесо регулювання крутного моменту із шістьма рівнями.

Максимальний крутний момент під час жорсткого закручування дорівнює 5 Нм, у разі м’якого – 2,5 Нм. Швидкість обертання без навантаження – 360 обертів на хвилину.

На корпусі є трипозиційний перемикач режимів: вгвинчування, нейтральне положення і реверс. У нейтральному положенні викруткою можна користуватися в ручному режимі. У цьому самому положенні можна перевірити рівень заряду, натиснувши на тримач біт.

Для автоматичного закручування чи викручування (реверс) потрібно зрушити перемикач у необхідний режим і натиснути на викрутку. Це так званий метод push & go.

Якщо акумулятор розрядився або просто потрібно скористатися викруткою класичним методом, то перемикач режимів потрібно поставити в середнє положення.

Крім стандартних біт, можна використовувати торцеві головки, наприклад, для закручування саморізів у метал.

Технічні характеристики

  • Ємність акумулятора 1,5 А год
  • Напруга 3,6 В
  • Час заряджання 90 хв
  • Розміри 182 × 38 мм
  • Вага 0,289 кг
  • Гарантія 3 роки

Товари з публікації
код товару: 0.601.9H2.021
немає в наявності
 
Тип: електровивертки; Тип патрона: шестигранник;
Меню
Каталог товарів
Каталог товарів