Легкий ноутбук Alienware m15 для «хардкорних» геймерів

Головна Огляди Легкий ноутбук Alienware m15 для «хардкорних» геймерів
30.03.2019

Новий ноутбук Alienware m15 надає можливість зануритися в новинки ігрової індустрії звідки завгодно. Це найтонший і надлегкий ігровий ноутбук Dell Alienware діагоналлю 15” за всю історію: завтовшки лише 17,9 мм, а важить – 2,15 кг. Встановлена в ньому графічна плата NVIDIA GeForce GTX забезпечує найвищу продуктивність.

Інжиніринг знаходиться на стику науки й техніки, об’єднуючи проектування і створення машин і механізмів. Історія знає безліч прикладів приголомшливих інженерних винаходів і знахідок. Але все ж далеко не завжди вдається створити машину, яка буде менше й легше попередниць і при цьому збереже колосальну продуктивність.

Приклад такої машини – новинка Alienware m15, яку виконано в дизайні Epic із поверхнями з магнієвого сплаву яка поєднує в собі силу і портативність. Геймери будуть у захваті, адже з нею отримають компактність, легкість і високу продуктивність для видатних перемог.

У тих, хто знайомий з брендом Alienware, не виникне запитання про те, чи готовий бренд до компромісів, коли йдеться про якість і продуктивність. Команда дизайнерів та інженерів спромоглася втілити високу продуктивність, найвищу якість і максимальну мобільність у витонченому й лаконічному формфакторі. Завдяки вузькій рамці з боків дисплея досягнуто ефекту безмежного зображення, кольорова палітра якого наче оживає, що дає змогу зануритися в гру ще більше.

Новинка завширшки – 36,3 см, а заввишки лише 27,4 см. Конструкцію Alienware m15 виготовлено з першокласних промислових матеріалів, таких як магнієвий сплав – найлегший конструкційний метал у світі – спеціально розроблений для підтримання високо­продуктивних завдань. На додачу до малої ваги магнієвий сплав підвищує міцність, сталь забезпечує приємні тактильні відчуття, а мідь у тепловідводному модулі допомагає охолоджуватися графічному адаптеру і процесору.

Механічна клавіатура Alienware mSeries має 1,4 мм хід клавіш, систему anti-ghosting і чотири зони з підтримкою Alien-FX, щоб освітити кімнату під час гри, а також підтримання підсвічування для понад 150 ігор.

Alienware m15 оснащено процесорами Intel 8-го покоління, графічними картами NVIDIA GeForce GTX 1060 OC і 1070 Max Q, що підтримують VR, і додатковою підтримкою графічного підсилювача Alienware. Модель постачатимуть з усім функціоналом, на який розраховують геймери, зокрема: власна технологія Alienware Command Center з налаштованим RGB-підсвічуванням AlienFX у шести унікальних зонах Alienware Cryo-Tech 2.0, чітке керування температурою, а також до 17 годин автономної роботи* з додатковою батареєю 90 Вт год.

Є на вибір два кольори кришки ноутбука: Epic Silver (сріблястий) і Nebula Red (яскраво-червоний). Логотип на кришці підсвічується під час роботи, а в закритому стані вказує на залишок заряду батареї. Якщо очі інопланетянина горять червоним кольором, то заряд практично вичерпано. Помаранчеве або зелене підсвічування логотипу вказує на високий/повний заряд.

 

*Базуючись на внутрішньому тестуванні в лабораторіях Dell запуску системи на холостому ходу, використовуючи Alienware m15 із додатковою батареєю 90 Вт год, а також процесором Intel Core i5 і графічною картою NVIDIA GeForce GTX 1050 Ti.

Меню
Каталог товарів
Каталог товарів