Текно час Spark 3 Pro

Головна Огляди Текно час Spark 3 Pro
30.08.2019

Інтелектуальна обробка та вбудовані фільтри Spark 3 Pro допоможуть досягти неперевершеної деталізації за будь-яких умов.

Фотоможливості Spark 3 Pro

Новинку оснащено Al-камерою, що підкреслює вдале поєднання потужної оптики й інтелектуальної обробки зображень. Деталізації навіть за слабкого освітлення буде досягнуто завдяки розумному розпізнаванню умов зйомки. Подвійна 13-мегапіксельна основна камера вловить кадр і забезпечить ефект глибини поля, коли об’єкт має чіткий вигляд на розмитому тлі. Режим покращення зображень Al beauty підкреслить природну красу й автоматично відретушує світлину залежно від тону та типу шкіри.

На швидкостях 4G LTE

Стандарт бездротового високо­швидкісного передавання даних 4G LTE забезпечує плавне завантаження різних програм зі стабільним мережевим сигналом. Користувач на зв’язку будь-де й будь-коли.

Екран, створений для розваг

Super FULLVIEW-дисплей діагоналлю 6,2”, що займає максимальну частину передньої панелі пристрою, вражає чіткістю та глибиною передавання кольорів. Безрамковий дизайн забезпечить більше простору для перегляду відео чи серфінгу в інтернеті.

Готовий до навантажень

Чотириядерний процесор із тактовою частотою 2,0 ГГц, що є уособленням швидкості, чутливості та продуктивності, забезпечує максимально комфортне користування телефоном. У тандемі з розширеною вбудованою та оперативною пам’яттю процесор забезпечить можливість зручно і швидко працювати в кількох програмах одночасно.

Новітня версія Android

Найновіша версія Android 9 Pie має покращені характеристики й забезпечує швидкодію всієї операційної системи. Розроблена на її основі оболонка HiOS4.6 є максимально зручною для користувача та спрощує роботу з додатками у Spark 3 Pro. Spark 3 Pro став одним із перших у світі пристроїв, що долучені до тестування новітньої Android Q Beta 3 та отримають відповідне оновлення.

Погляд чи дотик для швидкого старту

Використовуючи нову безпечну технологію Face Unlock, розблокувати смартфон можна за допомогою погляду. Також смартфон оснащено вбудованим сканером відбитків пальців, завдяки якому розблокувати екран можна впродовж кількох секунд — швидко та надійно.

Краса на дотик

Глянцева задня панель Spark 3 Pro вразить глибокими переливами насиченого кольору. Це відчуття краси на дотик.

Гіпнотична довершеність камерофонів

На українському ринку світова преміальна марка смартфонів TECNO Mobile з’явилася у вересні 2018-го з лінійкою з п’яти камерофонів, яку згодом було розширено. А вже у квітні 2019-го, під час наймасштабнішої в Україні виставки електроніки СЕЕ 2019, компанією TECNO було презентовано дві нові моделі – Spark 3 Pro та Camon 11S.

СПЕЦИФІКАЦІЇ Spark 3 Pro

  • Операційна система HiOS4.6 на базі Android 9 Pie
  • Процесор Helio A22, 2.0 ГГц
  • Дисплей 6,2” HD + Super FULL VIEW
  • Роздільна здатність 1 500 × 720
  • Основна камера 13 МП (f/1.85) + 2 МП (f/2.8) з чотирьохдіодним LED-спалахом
  • Фронтальна камера 8 МП (f/2.0) з регульованим спалахом
  • Пам’ять 32 ГБ + 2 ГБ (карта пам’яті до 128 ГБ)
  • Ємність акумулятора 3 500 мА год
  • Розмір (ш × в × г) 154,29 × 75,54 × 7,88 мм

Меню
Каталог товарів
Каталог товарів