LG OLED. Змінюй погляд на світ

Головна Огляди LG OLED. Змінюй погляд на світ
26.10.2019

Абревіатура OLED (Organic Light Emitting Diode - «органічний світловипромінювальний діод») стала звичною для всіх. Світовий лідер побутової та електронної продукції LG порадував споживачів сімейством OLED-телевізорів, що вражають функціоналом.

Найважливіший колір – чорний

Саме завдяки 8 млн самопідсвічуваних пікселів у телевізорах LG із технологією OLED досягається глибокий чорний колір. На відміну від усіх інших технологій, у матриці OLED кожен піксель працює незалежно один від одного та може повністю вимикатися. Через високу контрастність збільшується глибина всіх кольорів, розкриваються деталі та текстури зображень. Це забезпечує справжній кінематографічний досвід перегляду якісного контенту вдома. Сцени в темряві немов оживають, і глядач зможе розгледіти найдрібніші деталі.

Надтонкий корпус

Через відсутність заднього підсвічування є змога робити OLED-телевізори LG неймовірно тонкими. Товщина корпусу таких пристроїв наближена до товщини аркуша паперу. Наприклад, модель серії Signature W9 має корпус лише 3,85 мм завтовшки. Ультратонку панель таких пристроїв інтегровано у скло.

Процесори серії Alpha Gen

Завдяки потужним процесорам серії Alpha другого покоління та технології Tone Mapping HDR, що враховує параметри освітлення в приміщенні, покращено точність відображення кольорів під час перегляду. На екранах OLED-телевізорів глядачі побачать яскраві, насичені й живі відтінки.

Штучний інтелект LG THINQ AI

OLED-телевізор LG оснащено функцією AI (штучний інтелект) — відтепер голосом можна не тільки перемикати телеканали, а й ставити запитання, виконувати пошук у рамках контексту попереднього запиту чи в режимі діалогу та керувати безліччю пристроїв розумного будинку прямо з телевізора. Завдяки штучному інтелекту, що сам навчається навіть під час користування при­строєм, оптимізується відтворення різних типів контенту (наприклад, під час перегляду новин голос диктора стає чистішим) та покращується якість зображення (збільшується різкість, пригнічується шум).

Звук із Dolby Atmos

Нові моделі LG обладнано найсучаснішою технологією звуку, яка може відтворити до 16 звукових об’єктів одночасно. Глядач зможе почути кожен звук, що його оточує, — це ефект кінотеатру вдома.

Погляд режисера

OLED-телевізор LG підтримує більшість HDR-форматів — насолоджуватися контентом кінематографічної якості можна вдома завдяки технологіям Dolby Vision і Advanced HDR компанії Technicolor, а також форматами HDR10 Pro та HLG Pro.

Smart-телевізор WebOS

Зі смарт-платформою WebOS LG запускати декілька функцій одночасно дуже просто. Новий інтерфейс і розумне меню підлаштовуються під смаки користувача та роблять доступ до найпопулярніших додатків зручнішими. Унікальний пульт – Magic Remote допоможе керувати телевізором та іншими пристроями легко й зручно.

 

OLED W9

OLED W8

OLED E8

OLED С9

OLED C8

OLED B9

OLED B8

Особливості дизайну

«Телевізор-шпалери», надтонкий корпус, окремо розташован саундбар

«Телевізор-шпалери», надтонкий корпус, окремо розташован саундбар

«Телевізор-шпалери», надтонкий корпус

Cinema Screen,
надтонкий корпус

Cinema Screen,
надтонкий корпус

Cinema Screen,
надтонкий корпус

Cinema Screen,
надтонкий корпус

Інтелектуальний процесор

α9 Gen2

α9

α9

α9 Gen2

α9

α7 Gen2

α7

Діагональ

65”/77”

65”

65”

55”/65”/77”

55”

65”

55”/65”

Роздільна здатність екрана

3 840 × 2 160 p (Ultra HD)

Функція HFR

4К відео до 120 кадрів на секунду

Вбудований Wi-Fi

802.11ac

Меню
Каталог товарів
Каталог товарів