Холодильник LG із технологією DoorCooling+

Головна Огляди Холодильник LG із технологією DoorCooling+
19.12.2019

Втомилися від пошуків ідеального способу збереження свіжості продуктів? LG пропонує інноваційні рішення, які допоможуть зберегти продукти в холодильнику в найкращому стані – такими, якими їх створили природа та люди.

Це завдання може виконати нова модель холодильника LG GW-B509PSAX із техно­логією DoorCooling+, яка поєднує не лише вишуканий стильний дизайн — прихований дисплей Metal Touch на передній панелі, покриття преміального типу з неіржавної сталі, стильну «ручку-кишеню», а й низку сучасних технологій, покликаних істотно полегшити побут.

Зокрема це інноваційна технологія DoorCooling+ — додаткове обдування дверей холодильника та полиць холодильного відділення. Відтепер не мають значення ні розташування продуктів, ні частота відчинення й зачинення дверцят: відхилення від заданої користувачем температури становитиме близько 0,5 °C, а швидкість охолодження продуктів зросте на 32% завдяки поєднанню з технологією лінійного інверторного компресора. Він має 10-річну гарантію, витрачає до 32 % менше енергії (клас енергоспоживання A+++ –10%), ніж звичайний компресор, і продукує до 25 % менше шуму.

Увесь модельний ряд холодильників працює за принципом Total NoFrost — іній у холодильній та морозильній камерах не утворюється, тож холодильник не потребує розморожування.

Зручність у використанні та економія часу — основні переваги цієї моделі холодильників, адже їх оснащено:

  • технологією NatureFresh, що допомагає продуктам довше залишатися свіжими, зберігаючи корисні властивості;
  • системою Multi Aіr Flow — фірмова розробка компанії, яка за допомогою повітряних клапанів розподіляє потоки холодного повітря й рівномірно обдуває продукти на кожній полиці;
  • Fresh Converter — відділення для зберігання різних типів продуктів із можливістю індивідуального регулювання температури залежно від типу продуктів (м’ясо -2 °C; риба 0 °C, овочі +3 °C);
  • Fresh Balancer — відділення для зберігання овочів та фруктів із верхньою кришкою Moist Balance у вигляді стільників для підтримання оптимального рівня вологості й регулювання повітряного простору.

Перевага GW-B509PSAX – здатність зберігати продукти свіжими протягом 19 годин після відключення від електромережі. А завдяки інноваційній технології холодильників LG SmartThinQ (Wi-Fi) можна контролювати холодильник на відстані — налаштовувати температуру всередині холодильного та морозильного відділень і навіть увімкнути режим швидкого заморожування -24 °C, а у разі несправностей самостійно виявити причини їх виникнення.

Об’єм моделі GW-B509PSAX збільшено на понад 48 л (загальний об’єм — 384 л), її обладнано місткими холодильною та морозильною камерами (об’єм холодильного відділення — 277 л, морозильного — 107 л).

GW-B509PSAX відповідає світовим стандартам, адже має нульовий зазор, завдяки чому, за відчинення дверцят на 90°, ящики зручно та легко вису­ваються.

Дизайн і наповнення холодильного відділення ре­­­тельно продумані. Холодильник оснащено:

  • складаною полицею — для об’ємних продуктів і каструль (у другому положенні закріплюється паралельно до стінки);
  • полицею для вина, де можна розмістити до 5 пляшок і зберігати, дотримуючися правильної температури;
  • комфортним LED-освіт­ленням, яке вважається більш енергоефективним і працює набагато довше, ніж звичайне освітлення.

Холодильник GW-B509PSAX із технологією DoorCooling+ — оптимальний вибір для людей, які цінують час, прагнуть перетворити кухню на комфортний, зручний і природний простір.

Переваги моделі GW-B509PSAX

  • Умови для зберігання продуктів забезпечує система Total No Frost, Door Cooling+ та лінійний інверторний компресор
  • Довготривалу свіжість продуктів забезпечать Fresh Balancer і Fresh Converter
  • Зручність у використанні – вбудований Wi-Fi-модуль (Smart TninQ)
  • Комфортне використання, продумані деталі
  • Полиця для вина, складана полиця, нульовий зазор

Товари з публікації
код товару: GW-B509PSAX
немає в наявності
 
Холодильник LG GW-B509PSAX з технологією Door Cooling+. Технологія Door Cooling+. Інверторний Лінійний Компресор. Складана полиця. Зона свіжості FRESH Balancer та FRESH Converter. Технологія Smart ThinQ™ з керуванням через WiFi.
Меню
Каталог товарів
Каталог товарів