Кавомашини JURA S. Досконала простота приготування кави

Головна Огляди Кавомашини JURA S. Досконала простота приготування кави
14.11.2019

Культуру приготування кави та її смак, які культивує компанія JURA, можна описати фразою: «Зі свіжозмелених зерен, а не з капсул».

Серією S компанія JURA відкриває новий сегмент на ринку автоматичних кавоварок – середньо-преміальний. У кавомашині JURA S8 поєднано кращі характеристики компактного класу з елементами преміального сегмента, а ще більший інтерес підігріває її схожість із серією GIGA.

Стильна S8 забезпечує чудову якість усього асортименту напоїв. Завдяки численним іннова­ціям напої подаються в чашку легким дотиком до дисплея. Кавомолка AromaG3 ще більш ретельно перемелює кавові зерна, до того ж, вдвічі швидше й максимально зберігаючи їх аромат. Процес імпульсної екстракції (P.E.P.) оптимізує час екстракції для напоїв малого обсягу й гарантує феєрверк ароматів навіть для еспресо та ристретто.

Комфортне керування

Вбудований в автоматичні кавоварки великий сенсорний кольоровий дисплей із високою роздільною здатністю розміром 4,3 дюйма, робить керування комфортним. Усього один дотик до екрана — і в чашку подається улюблений напій. Графічні зображення й анімація роблять навігацію абсолютно інтуїтивною та показують усі кроки приготування. Індивідуальні вподобання можна запрограмувати за декілька секунд. Перейменування, переміщення, копіювання, подвоєння — із S8 все це можна зробити миттєво.

За бажанням керування можна здійснювати за допомогою безкоштовного додатка JURA Coffee.

Анімація приготування молочної піни

Професійну насадку для отримання піни Profi розроблено спеціально для приготування кавових напоїв із молоком і молочною піною. Вона стане чудовим помічником у прикрашанні лате, макіато та інших напоїв дрібнопористою піною високої якості.

Дизайн з унікальними деталями

Чіткі, симетричні форми й гармонійні лінії надають S8 елегантності та презентабельного вигляду. Кришку контейнера для кавових зерен виконано з литого цинкового сплаву, відполірованого вручну. Деталі з цілеспрямованими акцентами роблять S8 унікальною і привабливою.

Також кавомашини JURA - володарі однієї з найпрестижніших премій у світі – Red Dot Design Award.

СПЕЦИФІКАЦІЇ JURA S8

  • Кількість рецептів 15
  • Кількість налаштувань міцності 10
  • Сенсорний кольоровий дисплей TFT 4,3”
  • Тип фільтрів Claris
  • Тип капучинатора Auto Professional
  • Об’єм резервуара для води 1,9 л
  • Об’єм контейнера для кави 280 г
  • Потужність 1 450 Вт
  • Розмір (ш × в × г) 28 × 34,8 × 43,9 см
  • Вага 10 кг

Меню
Каталог товарів
Каталог товарів