Свобода вибору - Mini PC ASRock

Головна Огляди Свобода вибору - Mini PC ASRock
23.11.2019

Маленький ПК із великим потенціалом. Для тих, кому потрібна свобода вибору, але водночас не хочеться витрачати на новенький комп’ютер «усі гроші світу», у Тайвані розробили та виготовили DeskMini.

Звісно, можна зібрати ще більш потужний ПК. На топовому Intel це буде дорожче, а на Pentium чи Celeron – бюджетний і портативний пристрій. Він може стати потужним інструментом фотографа або дизайнера, офісним ПК чи навіть прикрасою на столі керівника, або крутим медіа-хабом домашнього кінотеатру, який впорається з будь-яким форматом, субтитрами тощо. Дизайн лаконічний і привабливий, без написів і регалій. Довершений, як «Чорний квадрат» Малевича, ззовні та неочікувано потужний всередині.

Для кого буде доречним Mini PC ASRock? Для будь-кого, хто цінує свободу та віддає перевагу красі на робочому столі, адже великий корпус на столі не є приваб­ливим. Звісно, можна його сховати під стіл, але це також не надто зручно.

Якщо потрібен офісний комп’ютер, на якому працюватимуть в інтернеті та друкуватимуть тексти чи обчислю­ватимуть таблиці, можна вкластися в бюджет до $500. Або можна зібрати надпотужний робочий інструмент дизайнера, на якому не тільки «літатиме» Photoshop, але й рендеритимуться 3D-макети. Добре, що виробник подбав про можливість вибору, тож можна зібрати рішення на AMD чи Intel, встановити i9 Coffee Lake чи Razen 5 (навіть Picasso).

Можливості й обмеження

Аби отримати бажане, витрачати багато коштів не потрібно. Процесор можна обрати на свій смак — на офіційному сайті є великий перелік сумісних моделей. Під систему необхідний модуль M.2, який теж можна придбати за розумні гроші. Також є можливість встановити 2 SSD або жорсткі диски розміром 2,5". Пам’ять — SO-DIMM, Mini PC може підтримувати до 32 ГБ. Економічний блок живлення на 120 В є в комплекті.

Однак є кілька обмежень, на які варто звернути увагу. Наприклад, одне з них пов’язане з потужністю процесора — до 65 В.

Приємним бонусом для користувачів є те, що на DeskMini 310 можна встановити стандартний Box Cooler, що є в комплекті. Це унікально для плат Mini-STX, які вико­ристовують у комп’ютерах.

Характеристики потужного комп’ютера на платформі AMD

  • Центральний процесор AMD Ryzen 5 3 400 G 3.7 GHz with Radeon RX Vega 11 GPU
  • МініПК ASRock DeskMini 300
  • Пам’ять для ноутбука Micron Crucial DDR4 2 400 32 ГБ (2 × 16)
  • Твердотiльний накопичувач SSD M.2 Samsung 250 ГБ 960 EVO NVMe PCIe 3.0 4 × 2 280 TLC 3D V-NAND
  • Програмне забезпечення Microsoft Windows 10 Home 64-bit Ukrainian

Товари з публікації
код товару: DESKMINI_A300/B/BB/BOX
немає в наявності
 
ASRock DeskMini A300 підтримує двоканальну пам'ять DDR4-3200 + МГц (OC) до 32 ГБ. Завдяки високошвидкісної пам'яті і графічної карти Radeon ™, DeskMini A300 забезпечує приголомшливу продуктивність в 3D. ASRock DeskMini A300 підтримує до 4 сховищ. Функції ASRock DeskMini A300 з алюмінієвим радіатором MOSFET забезпечують велике відведення тепла, що забезпечує стабільність системи при завантаженні. DeskMini A300 підтримує одночасне виведення 3-х дисплеїв.
Меню
Каталог товарів
Каталог товарів