Для великих амбіцій малого бізнесу

Головна Огляди Для великих амбіцій малого бізнесу
24.12.2019

Розвиток та конкурентоспроможність, рентабельність та працездатність. У сучасному світі це неможливо без надійної й захищеної ІТ-інфраструктури, яка, наче нервова система, забезпечує якісну діяльність усіх систем компанії. Cisco вже понад 30 років є світовим лідером у галузі мережевих технологій. Компанія постачає доступні, надійні й безпечні продукти інфраструктури, що можуть задовольнити різні потреби малого та середнього бізнесу. Рішення прості в налаштуванні, керуванні та масштабуванні.

Рішення Cisco Small Business із портфелю ERC для малого та середнього бізнесу цілком відповідає вимогам сьогодення, надає змогу масштабувати мережу під час зростання компанії, допомагає економити час та ресурси.

Віддалене керування

Розгалужена структура компанії, відокремлені філії — це ще не означає, що необхідно утримувати величезний штат ІТ-спеціалістів. Продукти Cisco Small Business можна доволі просто налаштувати віддалено й керувати ними, використовуючи Cisco Findit Network Manager. Єдиний простий та інтуїтивно зрозумілий інтерфейс дає змогу виявляти, моніторити та конфігурувати мережеві пристрої на відстані, а система Cisco smart port автоматично визначає тип пристрою, який під’єднано до комутатора, та автоматично налаштовує оптимальну конфігурацію, перерозподіляючи навантаження в мережі.

Підтримка найвищого рівня

У пакеті послуг Smart Net Total Care (SNTC) компанія отримує доступ до цілодобової експерт­ної технічної підтримки та до різних варіантів апаратної підтримки, що надаються центром Cisco TAC. Цей проактивний сервіс дає змогу здійснити заміну несправного обладнання за дві години. Він також пропонує вбудовані інтелектуальні можливості доступу до актуальних даних про базу встановленого обладнання, до сервісних контрактів та повідомлень безпеки, що робить технічну підтримку ще більш ефективною.

Один пристрій для цілого офісу

Менше пристроїв — дешевше, і менше можливостей для виникнення проблем. Тож, доволі принадний вигляд має можливість задовольнити всі мережеві потреби офісу одним комбінованим маршрутизатором серії RV із вбудованим комутатором на 2-16 портів (опціонально з РоЕ) та здатністю трансляції мережі Wi-Fi. Як приклад — бездротовий маршрутизатор Cisco RV215W, якого цілком вистачить для невеликого офісу, маленької кав’ярні, аптеки, магазину тощо.

Меню
Каталог товарів
Каталог товарів