HP Laser: максимум можливостей

Головна Огляди HP Laser: максимум можливостей
05.02.2020

Лінійка рекордно компактних принтерів і БФП HP Laser, що орієнтовані на потреби малого бізнесу, забезпечує якісний кольоровий або монохромний друк і зручну роботу з документами.

Завдяки тому, що новинки HP Laser на 39 % більш компактні, аніж аналоги попередніх поколінь, вони економлять простір в офісі, а кольорові моделі HP Color Laser мають найменші габарити у своєму класі.

Модельний ряд

Лінійка налічує дев’ять пристроїв, що належать до 100, 130, 150 та 170 серій — чотири принтери та п’ять БФП. Пристрої призначено для використання в невеликих робочих групах до п’яти користувачів зі щомісячним обсягом друку до 20 000 аркушів. Виконання часто повторюваних завдань можна прискорити завдяки функції Smart Tasks. Пристрої вирізняються оптимальною швидкістю роботи та високою якістю друку, про яку дбає система динамічної безпеки.

HP Laser для чорно-білого друку

Монохромні принтери та БФП HP Laser мають граничну роздільну здатність 1 200 × 1 200 p. Вони друкують до 20 сторінок А4 на хвилину. Модель HP Laser 107a/w — базова, призначена для економних користувачів. Принтер доступний у двох варіантах — з Wi-Fi і без мережевих функцій. Як і Laser 107a/w, БФП HP Laser 135 a/w також є у версії для локального використання або з інтерфейсами Wi-Fi і дротовим з’єднанням. БФП HP Laser 137fnw, крім роботи в локальній чи бездротовій мережі, підтримує надсилання факсів.

HP Laser для кольорового друку

Гранична роздільна здатність представників сімейства HP Color Laser — 600 × 600 p. Пристрої друкують в монохромному або кольоровому режимі до 18 або 4 сторінки А4 на хвилину відповідно. Базова модель принтера HP Color Laser 150a доступна в конфігураціях із Wi-Fi та Ethernet, а також без мережевих функцій. БФП HP Color Laser 178nw має аналогічні характеристики та розширені можливості завдяки функції сканування. Найбільш функціональною є модель HP Color Laser 179fnw, яку, крім зазначених можливостей, оснащено вбудованим факсом.

Мобільний друк – це просто

Моделі з мережевими функціями в повному обсязі підтримують розширені можливості мобільного друку з HP Smart — найкращим у своєму класі мобільним додатком. Він забезпечує просте налаштування, друк і сканування безпосередньо зі смартфона чи планшета. Завдяки HP Smart користуватися принтером можна з будь-якого місця.

Для потреб бізнесу

Нові пристрої для друку оновленої лінійки HP Laser виконують велику кількість завдань, що пов’язані з документообігом на підприємствах малого бізнесу. Моделі вирізняються високою якістю друку, різноманіттям конфігурацій і привабливою ціною.

Меню
Каталог товарів
Каталог товарів