Виняткове задоволення 8K: LG SIGNATURE OLED і LG NanoCell

Головна Огляди Виняткове задоволення 8K: LG SIGNATURE OLED і LG NanoCell
21.02.2020

Телевізори з лінійки Real 8K – LG SIGNATURE OLED і LG NanoCell – подарують реалістичні враження від перегляду.

 • штучний інтелект •

 • вбудована функція розпізнавання голосу ThinQ •

 • віртуальні помічники •

 • міжнародне визнання відповідності галузевим визначенням 8K Ultra HD TV •

У 2020 році LG представила лінійку телевізорів із технологією 8K Ultra HD та процесором нового покоління на основі штучного інтелекту Alpha 9 Gen 3 AI.

Телевізори LG SIGNATURE OLED і LG NanoCell першими у світі перевершили суворі вимоги американської Асоціації споживчих техно­логій (CTA) щодо нового покоління продуктів і послуг із технологією 8K Ultra HD, адже вони забезпечують деталізацію вищу у 4 рази, ніж 4K TV і в 16 разів, аніж HDTV.

Alpha 9 Gen 3 AI

Телевізори 8K LG мають покращені характеристики завдяки процесору третього покоління α (Alpha) 9 Gen 3 AI. Лінійка 2020 року забезпечує оптимізоване зображення та якість звуку з контентом будь-якого типу через 8К масштабування.

Функція AI 8K Upscaling завдяки аналізу контенту й застосуванню функції зменшення рівня шуму в чотири кроки (Quad Step Noise Reduction) та підвищенню чіткості на основі частоти (функція Sharpness Enhancer) дає змогу покращувати якість контенту низької роздільної здатності майже до рівня 8K.

Процесор α9 Gen 3 з функцією AI Picture Pro може розрізняти обличчя й текст на екрані, оптимізувати зображення й підвищувати його чіткість: більш природно передавати колір шкіри, окреслювати риси обличчя та робити текст розбірливим і чітким.

Функція AI Sound Pro LG аналізує та класифікує контент за п’ятьма категоріями: музика, фільми, спорт, драма, новини, гарантуючи чітке відтворення голосів і колоритний фоновий звук.

Real 8K TV

Визначення 8K CTA ґрунтується на пороговому значенні, встановленому Міжнародним комітетом метрології дисплеїв. В інструкції з вимірювання на основі контрастної модуляції (КМ) йдеться, що в дисплеях 8K UHD роздільна здатність має становити не менше 50 % порогового значення КМ, а мінімальна кількість активних пікселів – 33 млн.

У моделях нової лінійки LG 2020 року показник КМ знаходиться в межах 90 %.

OLED ZX 77

OLED ZX 88

Nano99 75/65

Nano97 75/65

Nano95 75/65

Меню
Каталог товарів
Каталог товарів