Велике прання з Haier Duo HWD120-B1558U

Головна Огляди Велике прання з Haier Duo HWD120-B1558U
26.02.2020

Haier Duo HWD120-B1558U – це оригінальна пральна машина з двома барабанами. Для тих, хто пере багато й часто, вона стане справжнім порятунком, а для інших – ще однією підставою захоплюватися технічними розробками в сегменті сучасної побутової техніки.

Два барабани – подвійне задоволення

До двох барабанів цієї моделі можна завантажити одночасно 12 кг білизни (до 8 кг у нижній, до 4 кг у верхній). Вони працюють незалежно один від одного за окремими програмами, що дає змогу значно зекономити час та електро­енергію під час прання. До того ж, за габаритами машина відрізняється від стандартних моделей хіба що за висотою.

Пральна машина автоматично зважує білизну та розраховує необхідний об’єм води й час прання. Вона також «вміє» визначати жорсткість води, залежно від чого регулює кількість засобу для прання.

Два барабани — це зручно не лише з погляду максимального об’єму завантаження, але й сортування речей. Якщо підібрати оптимальну програму для кожного барабана, то можна одночасно випрати зовсім різні за кольором або за типом тканин речі, для чого звичайну пральну машину довелося б завантажувати двічі.

З-поміж програм Haier Duo є як звичайні (ополіскування, віджимання, швидке та подвійне прання), так і новітні (замочування, легке прасування, прання плям від соку, трави, вина, крові тощо). Загалом для верхнього барабана передбачено 12 програм, а для нижнього — 20. Крім того, нижній барабан виконує функцію сушарки із можливістю завантаження 4 кг білизни.

Інтуїтивне керування

Вибирати програми зручно завдяки 7-дюймовому кольоровому сенсорному дисплею. Такий розмір екрана дає змогу повністю відображати назви режимів та орієнтовний час прання. Відтепер жодної плутанини з піктограмами, тож більше немає потреби постійно зазирати до інструкції, аби розібратися, що саме означає той чи інший символ. Із програмуванням робочого циклу впорається навіть школяр. А щодо маленьких бешкетників, то в пральній машині передбачено захист від дітей — блокування екрана від випадкових натискань під час прання.

А що всередині?

Барабан кріпиться до мотора Smart Drive без додаткових елементів, що збільшує надійність і знижує рівень вібрації та шуму. Виступи — «подушки» Pillow Drum — всередині барабана сприяють ефективному та обережному пранню речей із делікатних тканин. Система Smart Dual Spray очищує люк та гумовий ущільнювач від піни та ворсинок.

Haier Duo споживає електро­енергію відповідно до класу A+++ з економією до 40 %; має рівень шуму лише 50 дБ під час прання та 70 дБ під час віджимання, що є гарним показником для такого об’єму.

Характеристики Haier Duo HWD120-B1558U

  • Завантаження 12 кг
  • Керування сенсорне з підключенням через Wi-Fi
  • Дисплей 7”, кольоровий із підсвічуванням (є відеоінструкція)
  • Двигун інверторний Smart Drive
  • Швидкість віджимання до 1 500 / 1 200 об/хв
  • Кількість програм 32
  • Додаткові рівні захисту від дітей, підвищеного піноутворення, дисбалансу
  • Відтермінований старт до 24 год
  • Клас енергоефективності A+++
  • Розмір (ш × в × г) 60 х 128 х 60 см
  • Вага 116 кг

Товари з публікації
код товару: HWD120-B1558U
немає в наявності
 
Прально-сушильна машина HWD120-B1558U з двома барабанами вміщує до 12кг. Нижній барабан має функцію сушки білизни до 4 кг. Переваги моделі: інверторний мотор з прямим приводом Direct Motion, який дозволяє підвищити довговічність машини за рахунок зниження зносу рухомих частин, а рівень шуму і вібрацій знижуються; кольоровий сенсорний дисплей; Подушка барабан, що володіє виступами у формі подушечок на внутрішній поверхні, що забезпечує максимально дбайливе ставлення навіть до самих делікатних тканин. Спеціальна антибактеріальна обробка виключає можливість утворення мікробів, цвілі і грибка на манжеті люка і в лотку для порошку. А найнадійніша на даний момент системи захисту від протікання AQUASTOP дозволить вам не турбуватися, поки пральна машина працює в вашій відсутності або вночі.
Меню
Каталог товарів
Каталог товарів