Новий етап розвитку сервісу Office 365

Головна Огляди Новий етап розвитку сервісу Office 365
07.12.2020

Із появою Microsoft 365 користувач матиме не лише нову назву, але й нові можливості за ту саму ціну. Microsoft 365 – що нового? Це запитання поставили національному тренеру Microsoft в Україні Ляні Аванесян.

Навесні корпорація Microsoft анонсувала Microsoft 365 — вдосконалену версію сервісу Office 365, яка із самого започаткування надавала значно більше можливостей, аніж просто робота з документами.

Microsoft 365 — це результат природної еволюції, де використано можливості штучного інтелекту та хмарних обчислень для вдосконалення процесів роботи з текстами, презентаціями, даними та дизайном.

Це не просто сервіс, а цілісна екосистема, що допомагає працювати, спілкуватися з близькими, творити. І все це зручно, швидко, ­продуктивно, використовуючи будь-який комп’ютер і мобільний пристрій.

Завжди актуальний сервіс

Microsoft 365 працює за підпискою, а це означає, що всі нові можливості будуть доступні автоматично, тобто користувач завжди має доступ до останніх новинок, які з’являються майже щомісяця. З урахуванням швидкості розвитку технологій за сучасних умов — це не просто зручність, а необхідність. Найближчим часом очікуємо на появу двох додаткових сервісів для власників Microsoft 365: Microsoft Family Safety та Microsoft Teams для домашніх користувачів.

Безпека та хмарні можливості

Безпека — це один із найважливіших аспектів. Microsoft 365 захищає від вірусів, кіберзагроз, шахрайства та фішингу. За допомогою Outlook та OneDrive забезпечується перевірка та захист пошти в режимі реального часу, можливість шифрування та персонального налаштування, які захищають конфіденційну інформацію користувача. Сервіс автоматично зберігає важливі відомості, сповіщає про загрози та допомагає відновити втрачені або заблоковані дані. А для важливих документів створено окремо захищений простір Personal Vault.

Креативні ідеї та готова бібліотека якісного контенту

Кожен користувач час від часу стикається з необхідністю створити якісний проєкт, документ або презентацію, а для цього потрібні дві складові: креативна ідея та якісна реалізація. Обидві втілено в Microsoft 365. Велика колекція шаблонів Word, Excel і PowerPoint — від візитівок та резюме до фінансових звітів та публікацій для кожного. Тисячі якісних стокових зображень, інфографіка, векторні іконки та значки, сотні нових шрифтів та циклічних відео, анімовані 3D-моделі — усі вони готові для використання в документах та ­позбавляють необхідності пошуку та додаткових витрат. А функція Design Ideas, що працює на базі штучного інтелекту, автоматично пропонує варіанти оформлення та тематики презентації, аналізуючи контент та дії користувача.

Професійні тексти

Ще одна еволюція, яка виводить написання текстів на новий рівень. Функція Editor — це професійний редактор, який перевіряє не лише помилки, але й аналізує стиль та пропонує синонімічні аналоги, що робить написання професійних текстів доступним кожному. Окрім Word та Outlook, редактор буде корисним під час інтернет-комунікації та роботи з сайтами в браузерах Microsoft Edge та Google Chrome.

Microsoft 365 для кожного

Сервіс створено як для дому, так і для бізнесу.

  • Для домашнього використання є персональна та сімейна передплата для одного або шістьох користувачів відповідно, кожен із яких отримує Microsoft Word, Excel, PowerPoint, Outlook, OneNote, Publisher і Access (для Windows), які можна встановити на п’ять будь-яких пристроїв одночасно. Також кожен із ­користувачів ­отримує 1 ТБ простору в OneDrive та щомісяця 60 хв у сервісі Skype для дзвінків на мобільні та стаціонарні номери до 60 країн світу.
  • Для бізнес-користувачів доступні версії: Microsoft 365 Business Basic, Microsoft 365 Apps for business та Microsoft 365 Business Standard.

Ці рішення, залежно від плану, надають користувачеві можливості працювати з різним функціоналом.

Microsoft 365 Apps for business — підписка, до якої входять Microsoft Word, Excel, PowerPoint, Outlook, OneNote, Publisher і Access (для Windows) для понад п’яти типів пристроїв і файлове сховище даних OneDrive обсягом 1 ТБ на кожного користувача.

Microsoft 365 Business Basic — набір хмарних послуг для розвитку бізнесу, як-от: електронна пошта бізнес-­класу й календар, Office Online, можливість миттєвого обміну повідомленнями, проведення відеоконференцій, хмарне зберігання, спільне використання файлів і багато іншого.

План Microsoft 365 Business Standard поєднує функціональні можливості Microsoft 365 Apps for business та Microsoft 365 Business Basic.

Меню
Каталог товарів
Каталог товарів