Електрогрилi George Foreman i натхнення для здорового харчування

Головна Огляди Електрогрилi George Foreman i натхнення для здорового харчування
21.01.2021

Три грилі різного розміру зі стильної яскравої лінійки Steel Grill бренда George Foreman. Із ними легко можна приготувати соковиті м’ясні стейки і хрусткі паніні, смачно підсмажити овочі, курку, рибне філе або морепродукти.

Американський бренд George Foreman набув популярності завдяки електрогрилям. Бренд дістав свою назву на честь боксера Джорджа Формана, який став найстарішим чемпіоном світу в суперважкій вазі у 45-річному віці. Свій успіх він пояснював здоровим харчуванням. Грилі George Foreman з’явилися завдяки його бажанню винайти пристрій, завдяки якому можна їсти всі улюблені страви, але в більш здоровому вигляді. Саме з George Foreman у більшості американців асоціюється електрогриль.

Смачно й корисно

Одна з головних переваг притискних грилів George Foreman — це можливість приготувати не просто смачно, але й корисно. Завдяки спеціальним каналам для виведення жиру та піддону готова страва з яловичого стейку із 20 % вмістом жиру (113 г) буде містити на 42 % менше жиру.

Швидко і зручно

Приготування їжі на грилі відбувається швидше, ніж на плиті або в духовці. Отже, пристрій допоможе заощадити час, завдяки чому можна насолодитися вечерею за лічені хвилини. Для зручності грилі можна зберігати вертикально, так вони займатимуть мінімум місця на кухні.

Антипригарне покриття

Грилі Steel Grill оснащені стаціо­нарними пластинами з антипригарним покриттям. Такі пластини розташовані максимально близько до нагрівального елемента, забезпечуючи більше жару. Щоб очистити пластини, їх досить просто протерти, поки вони не охололи. Пластини грилів оснащені тисненням із внутрішнього боку, тож після смаження на м’ясі залишається відтиск логотипа бренда.

Гарантія

На всі грилі George Foreman діє замінна гарантія 2 роки + 1 рік за умови реєстрації пристрою на сайті виробника.

Електрогриль George Foreman 25030-56

Компактний гриль на три порції, стане в нагоді для студентів, сімейних пар і невеликих компаній

Електрогриль George Foreman 25040-56

Сімейний гриль на п’ять порцій, що легко впорається із завданням нагодувати всю родину

Електрогриль George Foreman 25050-56

Гриль на сім порцій стане незамінним для вечірок. Використовуючи його, можна легко нагодувати велику компанію

Меню
Каталог товарів
Каталог товарів