П’ять причин вибрати Backup Exec

Головна Огляди П’ять причин вибрати Backup Exec
07.07.2021

Бізнес має бути гнучким та адаптивним, але передусім – захищеним. Більшість компаній стикається з проблемами резервного копіювання та відновлення даних, що стають дедалі складнішими, у віртуальному, фізичному, хмарному або гібридному середовищі.

Просте та зручне рішення Veritas Backup Exec допоможе подолати труднощі і впоратися зі всіма проблемами захисту даних. Завдяки його широким функціональним можливостям заощаджується час, скорочуються витрати, підвищується надійність і поліпшуються показники RTO (час простою) і RPO (обсяг втрачених даних). Тим, хто вже використовує Backup Exec, перехід на нову версію надасть ще більше переваг. А для інших є щонайменше п'ять причин почати вже зараз.

Продукт Backup Exec отримав статус Microsoft Preferred Solution for Azure.

Простота використання

Backup Exec має зручний інтерфейс з інтелектуальними панелями керування та інтуїтивно зрозумілими помічниками, що дають змогу наочно відслідковувати всі завдання резервного копіювання, реплікації та відновлення.

Це рішення економить час та спрощує резервне копіювання: завдяки лише кільком клікам можна налаштувати завдання резервного копіювання, контролювати їхній статус та виконувати відновлення даних.

Захист від вірусів-шифрувальників

Атаки вірусів-шифрувальників відбуваються дедалі частіше і стають усе більш складними та майстерними. Для малого та середнього бізнесу наслідки зараження можуть бути катастрофічними, а захист даних відіграє в цьому випадку роль останнього кордону оборони.

У Backup Exec реалізовано превентивний підхід: цей продукт не тільки допомагає відновити інформацію після успішної атаки, але й містить спеціальну технологію захисту від вірусів, націлених на засоби резервного копіювання та їхні дані.

Зручність віртуалізації

Інтеграція Backup Exec із Microsoft Volume Shadow Copy Service (VSS) і VMware vStorage API for Data Protection (VADP) гарантує надійне й уніфіковане резервне копіювання всіх віртуальних машин з урахуванням роботи додатків. Технологія резервного копіювання без агентів мінімізує вплив на віртуальні машини, а передові методи оброблення даних забезпечують швидке й адаптивне відновлення.

Щільна інтеграція з VMware і Hyper-V Change Block Tracking (CBT) позбавляє необхідності регулярного створення повних резервних копій, що помітно скорочує тривалість резервного копію­вання.

Інтеграція з хмарними сервісами

Позбавтеся обмежень під час вибору публічних хмар для зберігання резервних копій. Скористайтеся економією, яку дає переміщення довгострокових архівів (LTR) до спеціалізованих хмарних сервісів, як-от AWS Glacier і Glacier Deep Archive. Використовуйте функцію Instant Cloud Recovery, що побудована на основі Azure Site Recovery, для миттєвої реплікації даних до хмари Azure.

У разі аварії це допоможе скоротити не тільки час простою (RTO), але й обсяг втрачених даних (RPO). Шаблони інтеграції з Backup Exec доступні в маркетплейсах Azure і AWS та істотно спрощують розгортання рішення з використанням хмари.

Загальна ефективність

Backup Exec забезпечує захист даних незалежно від їхнього місцезнаходження, починаючи з єдиного фізичного сервера й до тисяч віртуальних машин. І в разі повністю локального встановлення, і під час використання кількох хмар, Backup Exec захищає дані абсолютно однаково.

Така уніфікація захисту даних на одній платформі дає змогу отримувати максимальну віддачу від технологій підвищення ефективності, зокрема інтелектуальну дедуплікацію. Платформа Backup Exec зменшує сукупну вартість володіння (TCO) для резервного копіювання завдяки зниженню витрат на зберігання даних (як у хмарі, так і локально) і позбавлення необхідності керувати кількома рішеннями.

Якщо ці причини не переконали, це зроблять експерти на software@erc.ua. Або підберуть інше рішення під індивідуальні потреби кожного.

Меню
Каталог товарів
Каталог товарів