Догляд за тканинами, самоочищення та турбота про здоров’я від LG

Головна Огляди Догляд за тканинами, самоочищення та турбота про здоров’я від LG
13.02.2022

LG демонструє новий підхід до функціональності сушильних машин.

Захистити улюблені речі від зношення, насолоджуватися м’якістю тканин і позбутися до 99,9 % алергенів – усе це стало можливим із новою сушильною машиною LG. Модель DC90V9V9W склала досконалу пару пральній машині, що дає змогу користувачам зберігати найважливіші ресурси – час, здоров’я та гроші.

 

Інверторний тепловий насос

Серцем сушильної машини DC90V9V9W є інверторний тепловий насос LG DUAL Inverter Heat Pump. Немає значення, наскільки делікатні тканини йому треба довірити – шовкові простирадла, м’який вовняний светр або ж об’ємний пуховик – розумна техніка подбає про кожну річ, підібравши потрібний режим. Завдяки делікатному низько­температурному сушінню теплим повітрям (не вище 50-60 °C) інверторний тепловий насос LG DUAL зберігає м’якість тканин, а також знижує ризик пошкодження та усадки. Улюблені речі слугуватимуть довшеі матимуть так само гарний вигляд, як нові.

Розумний дует

Ширші можливості забезпечує дует пральної та сушильної машин. Використовуючи Wi-Fi і додаток LG ThinQ, можна дистанційно задавати параметри, усувати несправності та синхронізувати програми техніки для швидкого й безпечного сушіння за допомогою технології SMART PAIRING.

Піклування про здоров’я

З огляду на сучасні реалії та поширеність алергічних реакцій, LG продовжує піклуватися про здоров’я користувачів, розширюючи функціонал своєї техніки. Режим сушіння «Гіпоалергенне» допомагає видалити до 99,9 % всіх мікроорганізмів та алергенів (кліщі, домашній пил тощо). Це вирізняє модель від техніки інших брендів, яка в подібному режимі видаляє тільки пух і шерсть. Нова сушильна машина очистить навіть складні в догляді речі, зокрема плюшеві іграшки, подушки й ковдри. Буденні речі більше не становитимуть небезпеки для здоров’я.

Розширені можливості економії

Інверторний тепловий насос LG DUAL Inverter Heat Pump дає змогу економити до 10 % електроенергії, як порівняти зі стандартними сушильними машинами. Його унікальна особливість полягає в подвійному циліндрі компресора, який забезпечує клас енергоефективності техніки А+++. Тільки уявіть: використовуючи сушарку DC90V9V9W, можна повернути витрати за користування пилососом упродовж року! Додатковий бонус – менше шуму й вібрації. Можливості економії розширюють спеціальні режими сушильної машини. Потрібно терміново висушити річ до виходу з дому або налаштувати економну сушку у вільний час? Режим Eco Hybrid дає змогу вибрати: на 16 % прискорити процес або заощадити 23 % електроенергії.

Автоматичне очищення

Забути про проблеми догляду за технікою можна завдяки функції автоматичного очищення конденсатора. Більше жодного ручного чищення! Сушильна машина самостійно промиває конденсатор потужним струменем води до трьох разів за цикл, прибираючи пил. Це допомагає зберегти ефективність техніки на тому самому рівні, що і в нової машини.

Естетичність і довговічність

Продуманий дизайн і різні варіанти встановлення доповнюють функціональну досконалість сушильної машини. Дверцята із загартованого скла, стильний металевий перемикач та великий чіткий дисплей підкрес­люють неповторний дизайн пристрою. А варіанти встановлення та можливість перевісити дверцята роблять машину вдалою для будь-якого інтер’єру.

Меню
Каталог товарів
Каталог товарів