Захищений гібридний ноутбук Panasonic Toughbook CF-XZ6 на складі ERC

Головна Новинки Захищений гібридний ноутбук Panasonic Toughbook CF-XZ6 на складі ERC
10.04.2018

Пропонуємо вашій увазі новинку на складі ERC, захищений бізнес-ноутбук нового покоління Panasonic Toughbook CF-XZ6 (CF-XZ6RDHZT9). Надзвичайно стильна, легка і при цьому повністю захищена модель 2-в-1 з 12-дюймовим екраном підтримує декілька бізнес-портів і може працювати на акумуляторі до 14 годин – вона стане ідеальним рішенням для корпоративних користувачів.

Toughbook CF-XZ6 був спеціально розроблений для «білих комірців»: топ-менеджерів будь-яких галузей, бізнес-консультантів, мерчендайзерів, аудиторів, держслужбовців високого рівня та професіоналів, які потребують потужний та одночасно статусний ноутбук для використання в офісі та поїздках. Поєднуючи легкість планшета та функціональність ноутбука, Toughbook CF-XZ6 допоможе витримати будь-який удар у суворому діловому світі.

Модель CF-XZ6 (CF-XZ6RDHZT9) – четвертий гібридний пристрій 2-в-1 у лінійці Panasonic Toughbook. Він важить трохи більше кілограма (1.18 кг), а надлегкий планшет – всього 640 г. При цьому ноутбук легко витримує падіння з висоти до 76 см. 12-дюймовий сенсорний дисплей з розширенням 2160х1440 пікселів та співвідношенням сторін 3:2 демонструє зображення високої чіткості та підтримує технологію multi-touch (до 10 точок).

Новинка оснащена новітнім процесором Intel Core i5-7300U vPro 7-го покоління на базі операційної системи Windows 10 Professional та підтримує повний набір бізнес-портів, включаючи LAN, HDMI, USB 3.1 (Gen 1) типу C та USB 3.0. Комунікаційні модулі WLAN Intel Wireless-AC 8265 з опцією 4G LTE та Bluetooth v4.1 забезпечують надійний зв'язок та миттєву передачу даних. Прилад має 8 ГБ оперативної пам’яті та 256 ГБ на жорсткому диску.

Для організації відеоконференцій в режимі реального часу чи збереження фотодокументів можуть використовуватися передня Full HD та 8-мегапіксельна задня камери. Підтримка Windows Hello дозволить швидко та безпечно розблокувати пристрій без введення паролю через технологію розпізнання обличчя та відбитків пальців.

У режимі ноутбука пристрій може безперервно працювати до 14 годин завдяки вбудованій в клавіатуру додатковій батареї з можливістю «гарячої заміни». Планшет оснащений власною 4-елементною батареєю та може працювати без підзарядки протягом 6.5 годин.

В якості аксесуарів до Toughbook CF-XZ6 опціонально поставляються: сенсорний стилус Active Pen, додаткова 4-елементна батарея для клавіатури, антиблікова плівка та фільтр для екрану.

 Ноутбук Panasonic TOUGHBOOK XZ-6 12QHD/Intel i5-7300U/8/256SSD/BT/WiFi/W10Pro вже доступний на складі ERC.

Гарантійний термін на прилад – 3 роки.

Товари з публікації
код товару: CF-XZ6RDHZT9
немає в наявності
Panasonic Toughbook CF-XZ6 - один з найлегших захищених ноутбуків, що трансформується для бізнесу з форм-фактором «2 в 1» і 12-дюймовим дисплеєм. Цей стильний і легкий ноутбук стане заповітною мрією будь-якого мобільного працівника. Завдяки таким характеристикам, як 14 годин роботи від акумулятора, наявність потужного процесора Intel® останнього покоління і доступ до численних бізнес-портів, цей пристрій перевершить очікування будь-якого керівника з будь-якими робочими завданнями.
Меню
Каталог товарів
Каталог товарів