Cooler Master приєднується до ігрового альянсу ASUS TUF Gaming

Головна Новинки Cooler Master приєднується до ігрового альянсу ASUS TUF Gaming
09.08.2018

Cooler Master оголошує про вихід нової лінійки процесорних кулерів під брендом TUF Gaming, створеної в рамках співпраці з ASUS.

TUF Gaming - це серія продуктів ASUS для надійних і довговічних ігрових систем. Ігровий альянс TUF Gaming став спільним проектом ASUS, Cooler Master і інших брендів по випуску продуктів для створення ігрових систем, виконаних в одному стилі.

Бренд TUF Gaming створений для геймерів, які хочуть зібрати спеціалізований ігровий ПК. Всі продукти бренду підкоряються трьом основним принципам: функціональність, надійність, візуальна цілісність.

Функціональність

Лінійка TUF Gaming складається зі спеціально відібраних продуктів, які здатні забезпечувати плавну і надійну роботу ігор. Пристрої Cooler Master потрапили в цей список не тільки тому, що вони добре працюють самі по собі, а й завдяки здатності відмінно функціонувати в складі єдиної системи.

Надійність

Надійність – одна з основних характеристик продуктів Cooler Master. Виробництво компонентів для ПК, які не просто добре працюють, але протягом тривалого часу зберігають свої чудові якості, - пріоритет компанії. Прагнення ASUS зібрати в альянсі TUF Gaming тільки надійні і довговічні продукти - ключова причина, по якій Cooler Master вирішив до нього приєднатися. Створення системи TUF - це не тимчасове рішення задач геймера, а спосіб постійно підтримувати найвищу продуктивність.

Продукти TUF Gaming від Cooler Master забезпечують відмінну продуктивність протягом багатьох років і зберігають актуальність, навіть якщо ви вирішите змінити чи оновити систему.

Візуальна цілісність

Ігрова система повинна не тільки добре працювати, а й виглядати відмінно і привертати загальну увагу. Компанія ASUS запропонувала патерн і колірну схему, несхожі на розробки інших компаній і суббрендів. Таким чином, можна зібрати повністю функціональну і при цьому візуально цільну систему. З компонентами TUF Gaming система може трохи змінитися з плином часу, але завжди збереже унікальний стиль.

Найближчим часом зі складу ERC будуть доступні наступні продукти лінійки TUF Gaming компанії Cooler Master:

MAM-T4PN-AFNPC-R1

Процесорний кулер Cooler Master MasterAir MA410M TUF Gaming Edition LGA2066/115x/AM4/FM2(+)/AM3(+)

MAP-D6PN-AFNPC-R1

Процесорний кулер Cooler Master MasterAir MA620P TUF Gaming Edition LGA2066/115x/AM4/FM2(+)/AM3(+)

Меню
Каталог товарів
Каталог товарів